DVD in de kijker: A Kind of Murder – Andy Goddard

on

Het verhaal van ‘A Kind of Murder’ neemt ons mee naar New York, in de jaren zestig. Walter Stackhouse (Patrick Wilson) is naast een succesvol architect ook auteur van misdaadverhalen. Hij is getrouwd met Clara (Jessica Biel), die mentaal instabiel is.

Wanneer Walter in de krant een artikel leest over een onopgeloste moord van een vrouw, wil hij er meer over weten. Walter denkt al snel dat haar man Marty Kimmel (Eddie Marsan) de dader is.

A_Kind_of_Murder_-_Detective_adn_Suspect_1

Het is detective Laurence Corby (Vincent Kartheiser) die de zaak probeert op te lossen. Walter wordt in zijn zoektocht naar de moordenaar verleidt door de knappe Ellie Briess (Haley Bennett) en raakt in een wereld vol chaos wanneer hij gedwongen wordt een kat-en-muisspelletje te spelen met een sluwe moordenaar…

sized_download (5)

Regisseur Andy Goddard heeft met ‘A Kind of Murder’  een uitstekende thriller afgeleverd vol geheimen, spanning, leugens en met een aantrekkelijke femme fatale. Deze film ademt de jaren zestig uit dankzij de prachtige decors en kostuums. ‘A Kind of Murder’ is gebaseerd op een boek van Patricia Highsmith en is uitgebracht op dvd en blu-ray.

Technische gegevens dvd:

EAN: 8712609644357

Regisseur: Andy Goddard

Acteurs:  Jessica Biel, Eddie Marsan, Haley Bennett, Radek Lord, Vincent Kartheiser, Patrick Wilson

Duur: 92 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

‘A Kind of Murder’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op Blu-ray® en DVD