Boek in de kijker: Puur Pascale 2 – Pascale Naessens

on

Pascale Naessens heeft met ‘Puur Pascale 2’ een tweede boek in de reeks ‘Puur Pascale’ geschreven. Ook in dit boek staat gezonde voeding centraal. In ‘Puur Pascale 2’ staan meer dan 80 nieuwe recepten, verder vertelt Pascale meer over gezonde voeding en geeft ze lifestyle tips. Het voorwoord werd geschreven door de internationale voedingsautoriteit Dariush Mozaffarian, vroeger professor aan Harvard en autoriteit op vlak van voeding. Pascale heeft de professor vorig jaar kunnen interviewen in Boston, en het is voor haar een hele eer dat hij zijn visie geeft in ‘Puur Pascale 2’

Velen willen gezonder eten, maar vragen zich af: hoe doe je dat? Hoe raak je gemotiveerd en vooral, hoe blijf je gemotiveerd? Het heeft weinig te maken met wilskracht maar veel met nieuwsgierigheid en inzicht. Ga aan de slag met dit boek en voor je het weet sta je versteld van je eigen kunnen.

Leer de geheimen kennen van een natuurlijke keuken en van intuïtief eten. Bouw op die manier aan een nieuwe, harmonische relatie met je lichaam. Puur Pascale 2 staat vol waardevolle inzichten om je lichaam echt te voeden, vol heerlijke en eenvoudige recepten die je lichaam energieker, gezonder en krachtiger maken, kortom om ten volle te genieten van het leven.

sized_PN_boekpagina

In het boek vinden we recepten terug voor het bereiden van o.a. courgetteburgers met slaatje, hartige broccolitaart met mozzarella, kip met wortelen en gedroogde abrikozen, mosselen met cashewnotensaus, spinaziepannenkoeken tot zalm met zachte zuurkool.

‘Puur Pascale 2’ is opnieuw een fantastisch, mooi en leerzaam boek, vol met heerlijke recepten. De meer dan 80 nieuwe recepten worden stap-voor-stap uitgelegd, met de nodige tips. Naast de ingrediënten staan steeds het aantal minuten werk dat je er aan hebt en de gaartijd vermeld. Van de prachtige foto’s in het boek krijg je meteen zin om zelf aan de slag te gaan. Dit boek is net als de vorige boeken van Pascale Naessens opnieuw een voltreffer.

 

sized_download (005)Prof. Dariush Mozaffarian vat perfect het boek samen: “Puur Pascale 2 is niet zomaar een kookboek. Het is een verfrissend optimistische en constructieve filosofie over eten, die welzijn en vitaliteit verkiest boven gewichtsverlies, kwaliteit boven kwantiteit, zelfbeschikking boven schuldgevoel en afkeuring, en genieten boven saaie soberheid. Lees, kook, eet en geniet!”

ISBN: 9789401443944 – Hardcover – 240 blz. – Prijs: € 29,99 – Uitgeverij: Lannoo