DVD in de kijker: ‘Wynonna Earp – Seizoen 1

on

Het eerste seizoen van de Amerikaans-Canadese serie ‘Wynonna Earp’ is op dvd en blu-ray verschenen.

In deze horror/westernserie keert Wynonna Earp (Melanie Scrofano), de achterkleindochter van de legendarische wetsdienaar Wyatt Earp, terug naar haar geboorteplaats Purgatory voor het bijwonen van de begrafenis van haar oom. Ze is enkele jaren op de vlucht  geweest en na al die jaren is ze niet voor iedereen welkom in haar geboorteplaats. Wanneer ze in Purgatory is, wordt ze geconfronteerd met de vloek die haar familie al generaties lang plaagt.

Wynonna2
Wynonna komt tot de ontdekking dat ze de mythische kracht heeft geërfd om haar betovergrootvaders ‘Peacemaker’-revolver te gebruiken tegen demonen en andere bovennatuurlijke wezens die de streek rond Ghost River Triangle, een vervloekt terrein vlakbij de Canadese Rocky Mountains, terroriseren.

Wynonna3

Samen met enkele bondgenoten, waaronder  Doc Holliday (Tim Rozon) en agent Dolls (Shamier Anderson) probeert ze de bovennatuurlijke krachten aan kan pakken. Het is Wynonna Earp die als enige paranormale – met de Peacemaker de demonen definitief kan uitschakelen..

Wynonna4

Technische gegevens dvd:

EAN: 8719372005606

Regisseur: Ron Murphy

Acteurs: Melanie Scrofano, Shamier Anderson, Dominique Provost-Chalkley, Tim Rozon, Katherine Barrell

Duur: 585 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

‘Wynonna Earp – seizoen1’ is uitgebracht door DFW Home en is verkrijgbaar op Blu-ray® en DVD