Blu-ray in de kijker: Spider-Man: Homecoming – Jon Watts

‘Spider-Man: Homecoming’, de Amerikaanse sciencefictionfilm uit de Marvel-filmreeks met Tom Holland in de hoofdrol, is het vervolg op ‘Captain America: Civil War’ uit 2016.

Het verhaal

Na zijn avontuur met de Avengers keert Peter Parker (Tom Holland) terug naar New York, waar hij bij zijn tante May (Marisa Tomei) woont. Peter kan zich moeilijk aanpassen aan het ‘gewone’ leven. Op school heeft Parker het moeilijk zijn identiteit van superheld te verbergen en is hij heimelijk verliefd op Liz (Laura Harrier).

sized_spider3

Peter Parker zou niets liever willen doen dan samen te werken met de Avengers, maar volgens zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) is hij met zijn vijftien jaar nog te jong. Peter loopt bij hem wel stage en dat betekent vooral kleine zaken oplossen zoals een oud vrouwtje helpen de straat over te steken of het aanpakken van kleine straatcriminaliteit.

sized_spider1

Tot hij Adrian “The Vulture” Toomes (Michael Keaton), een crimineel in een mechanisch gevleugeld pak, tegen het lijf loopt. Dit is voor Parker dé kans om te bewijzen dat hij een echte Spiderman is en recht heeft op een plaatsje bij de Avengers. In zijn overmoed brengt Parker wel zijn familie en vrienden in gevaar…

‘Spider-Man: Homecoming’ van regisseur Jon Watts is een uitstekende film met veel humor. spectaculaire beelden en actie. Een uitstekende cast met Tom Holland als de jonge, naïeve Spiderman en Michael Keaton als de slechterik in een glansrol. Voor de fans is het zeker de moeite om de film om in huis te halen, want op de blu-ray staan er meer dan 60 minuten vol extra’s met filmmakers & cast.

sized_marvel2

Technische gegevens blu-ray:

EAN: 8712609642186

Regisseur: Jon Watts

Acteurs: Tom Holland, Marisa Tomei, Michael Keaton, Donald Glover, Zendaya, Robert Downey Jr

Duur: 133 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands, Frans

Beeldformaat: 2.35:1

Audio: Dolby Digital 5.1

Extra’s: 10 verwijderde en verlengde scènes, Cast bloopers, De Spidey studiegids Pop-up weetjes, Niet eerder vertoonde infomercials van Captain America, De Nasleep: filmmakers dichten de sloop van de strijd om New York, Verstrikt in het web, Filmuniversum en nog veel meer!

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

Kijk ‘Spider-Man: Homecoming’ waar jij wilt met de nieuwe Digital Ultraviolet Copy. Voer de bijgevoegde code in en voeg deze film toe aan je digitale collectie.

‘Spider-Man: Homecoming’  is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op Blu-ray® en DVD

Foto’s: © 2017 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation