Boek in de kijker: Wraak in de familie – Ludo Geluykens

‘Wraak in de familie’ is de achtste politiethriller in de reeks ‘Somers en De Winter.’

Mark Van Beeumen is postbode in Lier. Nadat hij door zijn vrouw is verlaten, leert hij de veel jongere Brigitte De Ridder kennen. Brigitte is eigenares van discotheek ‘The Moonlight’ in Emblem. Mark zijn geluk kan vanaf dan niet meer op, een knappe vriendin die vijftien jaar jonger is dan hij en aan geld geen gebrek heeft. Al snel heeft hij zijn job als postbode opgegeven.

coverWIDFkleinAan zijn mooie leventje komt plots een einde wanneer Brigitte een verhouding begint met een jongere man. Ze kan haar verhouding een tijdje geheim houden maar Mark komt het toch te weten. Brigitte wordt vermoord teruggevonden in het huis van haar nieuwe vriend. Commissaris Bruno Somers en hoofdinspecteur Paul De Winter gaan op zoek naar de moordenaar van Brigitte De Ridder. Het blijkt niet het enige misdrijf te zijn dat in de familie Van Beeumen gebeurt.

ISBN: 9789490660123 – Paperback – 302 blz. – Prijs: € 15,00 – Uitgeverij: Leesgenot

Ludo Geluykens is geboren in 1953 en woont al heel zijn leven in Ranst, tussen Lier en Antwerpen. Hij is gehuwd, heeft twee kinderen en werkte als veiligheidsmanager. Is nu met vervroegd pensioen. Zijn hobby’s zijn : joggen, muziek, lezen en natuurlijk … schrijven.

Meer info op www.ludogeluykens.be