Blu-ray in de kijker: Baby Driver – Edgar Wright

on

De Amerikaanse actiefilm ‘Baby Driver’, geschreven en geregisseerd door Edgar Wright, vertelt het verhaal van Baby (Ansel Elgort), die werkt als chauffeur van vluchtauto’s voor misdaadkoning Doc (Kevin Spacey). Hij rijdt met criminelen als Griff (Jon Bernthal), Buddy (Jon Hamm) en Bats (Jamie Foxx). Baby heeft nog een schuld te vereffenen bij Doc en doet plichtbewust zijn werk. Hij is een zeer getalenteerde bestuurder en weet telkens opnieuw de politie voor schut te zetten.

sized_3167_szd_2_hr

Baby heeft echter een gebrek, door een ongeluk in zijn jeugd heeft hij last van tinnitus en om de piep in zijn oren te onderdrukken loopt hij heel de tijd met een iPod in zijn oren rond.

Wanneer hij zijn schulden heeft vereffend, ontmoet hij de knappe serveerster Deborah (Lily James). Baby wil het criminele leven achter zich laten, maar dat gaat zomaar niet. Doc heeft Baby volledig in zijn macht en de jongen riskeert zijn leven wanneer hij de criminaliteit wil ontvluchten…

sized_3167_szd_10_hr

‘Baby Driver’ is een heerlijke film met uitstekende acteurs, wervelende actie en bijpassende muziek. Regisseur Edgar Wright heeft met deze actiefilm een pareltje afgeleverd, een film die op geen enkel ogenblik verveeld, met een uitstekende Ansel Elgort in de hoofdrol. Eerst lijkt Baby een verwende en arrogante kerel te zijn, maar gaandeweg leer je hem beter kennen en is hij best een aardige jongen. Naast Ansel Elgort kon Edgar Wright rekenen op uitstekende acteurs als Kevin Spacey, Jamie Foxx en Jon Hamm. Deze actiefilm is verkrijgbaar op dvd en blu-ray met talrijke extra’s.

sized_3167_szd_19_hr

Technische gegevens Blu-ray:

EAN: 8712609606881

Regisseur: Edgar Wright

Acteurs:  Ansel Elgort, Kevin Spacey, Jon Bernthal, Eiza González, Jon Hamm, Jamie Foxx

Duur: 113 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: o.a. Nederlands, Frans, Engels

Beeldformaat: 2.35:1

Audio: Dolby Digital 5.1

Extra’s: Exclusief op blu-ray meer dan 20 minuten verlengde en verwijderde scènes

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

Foto’s: © 2017 TriStar Pictures, Inc. and MRC II Distribution Company L.P

‘Baby driver’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op Blu-ray® en DVD