Na een serie en de film, nu ook een eigen stripreeks voor De Buurtpolitie

on

De populaire scripted reality-televisieserie De Buurtpolitie heeft, na de serie op vtm én de film, nu ook een eigen strip. De Vlaamse cartoonist Nix (Marnix Verduyn), bekend van zijn stipreeks ‘Kinky & Cosy’, geeft alle populaire figuren uit de tv-serie een getekende versie in deze humoristische stripreeks voor een breed publiek. Met ‘De Roze Olifant’ ligt het eerste deel in de winkel.

Agenten Robin, Koen, Patrick, Tineke en de anderen van het populairste korps van Vlaanderen staan voor een hele reeks mysterieuze gevallen. Zo is er bij een bejaarde man een zak zand dwars door het dak van zijn veranda gevallen. De man is er zeker van dat dit een moordaanslag is. Aziz en Obi krijgen de melding binnen dat er bij een boerin een hoop wasgoed dat te drogen hing, verdwenen is en meneer pastoor heeft een roze olifant zien vliegen. Heeft hij te veel van de miswijn gedronken?

De agenten van de Buurtpolitie, onder leiding van de commissaris, starten een onderzoek en proberen te achterhalen wat er in hun dorp aan de hand is….

sized_eerste-beeld-NB

‘De Roze Olifant’ is de eerste strip rond de avonturen van De Buurtpolitie. Het belooft een doldwaze reeks te worden rond de populairste agenten van Vlaanderen. Na het enorme succes op televisie en in de bioscoopzaal zullen ook de strips zeker weten te scoren bij zowel jong als oud. Striptekenaar Nix heeft met ‘De Roze Olifant’ een zeer herkenbare en humoristische strip afgeleverd. We kijken al uit naar deel twee!

ISBN: 9789002262258 – Softcover – 32 p. – Prijs: € 6,50 – Uitgeverij: Standaard Uitgeverij

Advertenties