EtchArt is de nieuwe rage!

on

Bij uitgeverij Lannoo zijn er met ‘EtchArt – Wonderzee‘ en ‘EtchArt – Wonderwoud’ twee boekjes van illustrator Dinara Mirtalipova verschenen.

Na de rage rond de teken- en kleurboeken en verbind-de-stippen is EtchArt nu de nieuwste trend. ‘EtchArt – Wonderzee‘ en ‘EtchArt – Wonderwoud’ bevatten elk negen krasplaten en een pennetje.

In beide boeken is het de bedoeling van met het bijhorende pennetje voorzichtig de zwarte laag binnen de omtreklijntjes weg te krassen. Gebruik je fantasie en kras zoveel of zo weinig weg als je zelf wilt om het mooie kunstwerkje eronder zichtbaar te maken. Ook kun je zelf je eigen patronen of tekeningen toevoegen of zelf een tekening maken in de zwarte laag. En zo maak je met je eigen inbreng van elke plaat een unieke tekening.

wonderzee

In ‘EtchArt – Wonderzee‘ ontdek je de kleurrijke onderwaterwereld. In het boek staan krasplaten van onder andere vrolijke vissen, een opvallende octopus, een schildpad en dansende zeepaardjes. Ga zorgvuldig te werk en breng de oceaan op jouw manier tot leven. Heb je geen inspiratie, dan kun je te werk gaan zoals op het voorbeeld.

Ook ‘EtchArt – Wonderwoud’ bevat negen krasplaten en hier kun je de dieren en de bloemen in het bos te voorschijn toveren met je pennetje. Van de krasplaten met vlinders, vogels, bloemen en kevers kun je door het gebruik van je fantasie een unieke tekening maken. Kras zoals aangeven op de tekening of maak je eigen, zelfbedachte patronen.

wonderwoud

Dinara Mirtalipova werd geboren in Oezbekistan en woont nu in Ohio. Als illustrator is ze een autodidact. In haar werk verwerkt Dinara regelmatig elementen uit de Russische folklore. Dinara werkt voor heel wat prestigieuze merken, uitgeverijen en agentschappen.

EtchArt – Wonderzee – ISBN: 9789401446020 – Hardcover – 20 p – Prijs: € 12,99 – Uitgeverij: Lannoo

EtchArt – Wonderwoud – ISBN: 9789401446013 – Hardcover – 20 p – Prijs: € 12,99 – Uitgeverij: Lannoo

Advertenties