Boek in de kijker: Moord in de aula – Walter Damen & Joëlle Rozie

Na de thriller ‘Moord op de Boekenbeurs’  uit 2015 heeft topadvocaat Walter Damen met ‘Moord in de aula’ een nieuwe thriller geschreven, deze keer samen met Joëlle Rozie, professor Strafrecht in Antwerpen. ‘Moord in de aula’ is intussen het achtste boek van de bekende Antwerpse advocaat.

Joke Roossen is professor aan de Universiteit Antwerpen, ambitieus, aantrekkelijk, veeleisend, maar ze is niet bepaald populair. Op een ochtend wordt ze verminkt en vermoord in haar kantoor. Op het bord van de aula waar Joke zou lesgeven staat in grote letters geschreven: Ding Dong, the bitch is dead!

Een student is de eerste verdachte voor de speurders, maar er duiken nog wel meer kandidaten op, van een afgewezen minnaar tot een collegaprofessor…En welke rol spelen Sven Mary en Jef Vermassen in deze historie?

‘Moord in de aula’ is een politie- en advocatenthriller waarbij realiteit en fictie door elkaar lopen. Een goed geschreven verhaal vol spanning, dat leest als een trein. In ‘Moord op de aula’ komen net als in ‘Moord op de Boekenbeurs’ alle aspecten van het strafrecht naar voren.

Deze nieuwe thriller van Walter Damen is absoluut een aanrader. En Damen heeft de smaak van het schrijven stevig te pakken, voor zijn volgend boek gaat hij samenwerken met Hilde Vandermeeren, die dit jaar de Hercule Poirotprijs won. Wij kijken er al naar uit!

ISBN: 9789089316851 – Paperback – 220p. – Prijs: € 19,99 – Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts – Voor meer info: http://www.borgerhoff-lamberigts.be

Advertenties