Recensie: Restyle je huis – Holly Becker & Joanna Copestick

on

‘Restyle je huis – 1000 inspirerende ideeën voor elke ruimte’, van Holly Becker en Joanna Copestick met foto’s van Debi Treloar, laat zien hoe je op eenvoudige wijze met de materialen en accessoires die je al hebt, of met een beperkt budget, je huis een hele nieuwe uitstraling kunt geven. In vier hoofdstukken deelt Holly Becker de beste ideeën van een aantal bekende stylisten over hoe je je woonruimte op een persoonlijke en creatieve manier kunt inrichten.

Het boek richt zich niet op één bepaalde look, maar op alle mogelijke ideeën die je een frisse blik geven hoe je je huis kunt herinrichten. Of je nu houdt van industrieel, vintage of modern, van landelijk of retro: met dit boek krijg je de ideeën waarnaar je op zoek bent.

In het eerste hoofdstuk ‘Ruimtelijk inzicht’ leer je hoe je je ruimte goed in beeld krijgt en waar en wanneer je ruimtes moet veranderen. In dit hoofdstuk kun je onder andere ideeën opdoen om een kleine ruimte groter te doen lijken en een donkere ruimte lichter te maken.

In ‘Vind je eigen stijl’ krijg je advies om je eigen moodboard kunt maken met stofmonsters, verfstalen en andere elementen zoals knopen en linten. Ook ideeën voor interieurstijlen vind je in dit hoofdstuk terug. Vintage, modern, strak, zakelijk of eenvoudig, je vindt de juiste tips terug in dit hoofdstuk.

restyle-je-huis-categorie-banner

In het derde hoofdstuk ‘Kamer voor kamer’ worden de keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, werkkamer kinderkamer en onspanruimte apart onder handen genomen. Aan de hand van kamerplattegronden wordt er aangetoond waarom een bepaalde keuze zo goed werkt.

‘De belangrijkste details’ is een hoofdstuk vol tips voor de finishing touch, denk maar aan vazen, kussens en bloemen. Zeer belangrijk, want de afwerking kan een interieur maken of breken.

‘Restyle je huis’ is een zeer mooi, verzorgd boek, vol tips, plattegronden en honderden foto’s. Het geeft je ideeën om zelf aan de slag te gaan om de inrichting van je huis een nieuwe look te geven. Het boek bevat maar liefst 1000 ideeën, welke smaak je ook hebt, je vindt het zeker terug in dit interieurboek!

ISBN 9789089897480 – Hardcover – 288p – Prijs: 29,99 –  Uitgeverij: Terra

Advertenties