DVD in de kijker: ALEX

on

Like him, but do not trust him

Onder het label van ‘Lumière Crime Series’ zijn al verschillende Scandinavische series op dvd en blu-ray verschenen. Denk maar aan ‘The Fall’, ‘The Bridge’ en ‘Beck’. Met ‘Alex’ is er opnieuw een spannende Zweedse thrillerserie op dvd verschenen. ‘Alex’ is net als andere films en series ook digitaal te bekijken op www.lumiereseries.com

alex3

Alex Leko (Dragomir Mrsic) is een keiharde en corrupte agent die vaak in het drugsmilieu vertoeft. Wanneer Alex tijdens een vuurgevecht per ongeluk zijn partner en beste vriend Martin doodschiet, wil hij niets meer te maken hebben met het drugsmilieu en met de plaatselijke misdaadbaas BG (Stefan Gödicke).

Alex wil zijn leven beteren en een eerlijke politieagent worden, maar BG wil hem niet laten gaan. Volgens de gangster zit er een mol binnen zijn organisatie en Alex moet uitzoeken wie de verrader is.

Bij de politie krijgt Alex als nieuwe partner de jonge Frida Kanto (Rakel Wärmländer), die er een erg strikte morele code op nahoudt. Ze krijgt de geheime opdracht om hem in de val te lokken.

Het leven van niet alleen Axel staat op het spel, ook zijn vrouw wordt bedreigd en wanneer zijn zoon Simon wordt ontvoerd, slaan de stoppen bij hem door…

alex4

‘Alex’ is een knappe zesdelige misdaadserie die boeit van begin tot einde. Deze Zweedse serie is opnieuw een topper binnen het Lumière Crime series-aanbod. De serie kan rekenen op een sterke cast, zo spelen Dragomir Mrsic en Rakel Wärmländer hun rol met verve. Wie van een spannende thriller serie houdt, kunnen we zeker ‘Alex’ aanbevelen!

Technische gegevens dvd:

EAN: 5407003481099

Regie: Alain Darborg & Manuel Concha

Acteurs: Dragomir Mrsic, Malin Arvidsson, Stefan Gödicke en Rakel Wärmländer

Duur: 252 minuten

Taal: Zweeds

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

‘Alex’ is uitgebracht door Lumière en is verkrijgbaar op DVD en via het online platform lumiereseries.com

Advertenties