DVD in de kijker: Bigfoot Junior

on

De animatiefilm ‘Bigfoot Junior’ van de Belgische animatiestudio nWave is op 6 december 2017 uitgebracht op dvd en blu-ray.  nWave maakte eerder o.a. ‘Fly me to the Moon’, ‘Sammy’, ‘Sammy2’ en ‘Flits en het Magische Huis’.

sized_bigfoot1

Het verhaal
Het zit de 13-jarige Adam niet mee. Hij wordt steevast gepest op school en zijn vader is al jaren geleden overleden. Gelukkig is er zijn moeder nog om haar zoon liefde te geven. Maar wanneer Adam ontdekt dat zijn vader helemaal niet dood is, trekt hij de wijde wereld in en gaat hij op zoek naar zijn papa.

Hij vindt zijn vader terug in een boomhut diep in het bos. Tot zijn grote verbazing ontdekt hij dat zijn vader niemand minder is dan… de legendarische Bigfoot!

sized_bigfoot4

Al die tijd hield hij zich schuil in het woud om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo: een multinational die erop gebrand is om wetenschappelijke experimenten uit te voeren op zijn uitzonderlijke DNA.

Vader en zoon beleven de tijd van hun leven in het woud. Adam komt tot de ontdekking dat hij de bovennatuurlijke krachten van zijn vader geërfd heeft. Maar ze weten niet dat HairCo hen op de hielen zit en niet zal rusten voor ze Bigfoot gevangen hebben…

sized_Bigfoot5

‘Bigfoot Junior’ is opnieuw een uitstekende film van de Belgische animatiestudio nWave. De film bevat een leuk en warm verhaal, geschikt voor zowel jong als oud. Deze geweldige familiefilm van Ben Stassen en Jérémie Degruson is beschikbaar in een Vlaamse, Nederlandse, Franse en Engelse versie.

De stemmen voor de Vlaamse versie worden vertolkt door o.a. Roel Vanderstukken, Lien Van de Kelder, Sven De Ridder,  Ivan Pecnic,  Dieter Troubleyn, Kobe Vanherwegen en Govert Deploige. De jonge Kobe Verdonck mocht de rol van ‘Adam’ inspreken.

Technische gegevens dvd:

EAN: 5412370842800

Regisseurs: Ben Stassen en Jérémie Degruson

Duur: 88 minuten

Taal: Nederlans, Vlaams,Engels en Frans

Ondertiteling: Nederlands en Frans

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 6 jaar

‘Bigfoot Junior’ is uitgebracht door BELGA HOME VIDEO en is verkrijgbaar op Blu-ray®, Blu-ray® 3D en DVD

 

Advertenties