Blu-ray in de kijker: Girls Night Out – Lucia Aniello

on

De komedie ‘Girls Night Out’ is het regiedebuut van Lucia Aniello, met in de hoofdrollen Scarlett Johansson, Jillian Bell, Zoë Kravitz, Ilana Glazer en Kate McKinnon. In de Verenigde Staten werd de film uitgebracht onder de titel ‘Rough Night’.

Het verhaal gaat over Jess (Scarlett Johansson) die sinds haar eerste jaar aan de universiteit bevriend is met Alice (Jillian Bell), Blair (Zoë Kravitz) en Frankie (Ilana Glazer). Tien jaar later is Jess kandidaat om senator te worden en gaat ze trouwen met Peter (Paul W. Downs). Ze nodigt haar drie vriendinnen en de Australische Pippa (Kate McKinnon) uit voor een vrijgezellenweekendje in Miami.

Rough Night

In Miami zetten de dames stevig de bloemetjes buiten en hebben ze de tijd van hun leven. Maar wanneer de vriendinnen een stripper laten langskomen, loopt het fout. Alice (Jillian Bell) springt met veel enthousiasme op de stripper, die valt achterover en overlijdt ter plaatse.

2106053 - ROCK THAT BODY

De vijf dames moeten zo snel mogelijk het lijk dumpen, maar dat blijkt niet zo gemakkelijk te gaan. De vriendinnen raken in paniek en proberen op hilarische manieren hun sporen uit te wissen.

Intussen Peter houdt zijn vrijgezellenavond thuis. Hij heeft enkele vrienden uitgenodigd om een cursus wijnproeven te houden. Wanneer Peter belt naar Jess, ontstaat er een misverstand en denkt hij dat hij gedumpt wordt…

gir2

Deze hilarische komedie is verkrijgbaar op zowel dvd als blu-ray. Wie deze film koopt, krijgt er net als bij vele andere films die uitgebracht zijn door Sony Pictures Home Entertainment, een unieke code bij en kun je de film kijken waar je wilt op je tablet, computer of smartphone.

Technische gegevens blu-ray:

EAN: 8712609645200

Regisseur: Lucia Aniello

Acteurs: Scarlett Johansson, Jillian Bell, Zoë Kravitz, Ilana Glazer, Kate McKinnon.

Duur: 101 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 2.39:1

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

Foto’s: © 2017 Sony Pictures Animation Inc.

‘Girls Night Out’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op Blu-ray® en DVD

Advertenties