DVD in de kijker: The Hitman’s Bodyguard – Patrick Hughes

on

‘The Hitman’s Bodyguard’ is een actiefilm van regisseur Patrick Hughes met  Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson in de hoofdrollen.

hit3

Wanneer er een belangrijke klant van Michael Bryce (Ryan Reynolds) vermoord wordt, raakt Michael zijn titel van ’s werelds beste bodyguard kwijt. Er zit voor hem niets anders op dan een nieuwe opdracht aan te nemen en zo zijn status terug te krijgen.

hit4

En Michael‘s nieuwe cliënt is niet de eerste de beste: het is de bekende en beruchte huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson). Bryce moet Kincaid binnen de 24 uur van Londen naar Den Haag brengen. Daar moet de huurmoordenaar voor het Internationaal Strafhof getuigen tegen de corrupte, moordzuchtige ex-president Vladislav Dukhovich (Gary Oldman), die tevens zijn voormalige werkgever is.

hit5

Darius Kincaid is kroongetuige in het proces en uiteraard doet Dukhovich er alles aan om de getuigenis tegen te houden en worden al zijn manschappen ingezet om Bryce en Kincaid te stoppen…

Technische gegevens dvd:

EAN: 8719372004715

Regisseur: Patrick Hughes

Acteurs: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Salma Hayek, Elodie Yung, Barry Atsma

Duur: 113 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Extra’s: Big Action in a Big World

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

‘The Hitman’s Bodyguard’ is uitgebracht door Dutch FilmWorks en is verkrijgbaar op Blu-ray®, 4K Ultra HD Blu-ray® en DVD

Advertenties