DVD in de kijker: Blind – Michael Mailer

on

Mark Dutchman (Dylan McDermott) moet wegens duistere praktijken in de gevangenis, zijn vrouw Suzanne Dutchman (Demi Moore) is medeplichtige en wordt veroordeeld tot een taakstraf van 100 uur. Ze moet bij ‘Beacon for the Blind’ verhalen voorlezen aan Bill Oakland (Alec Baldwin ), de succesvolle schrijver die blind is geworden na een auto-ongeval. Bill verloor er niet alleen zijn zicht bij, ook zijn vrouw is omgekomen tijdens dat zelfde ongeluk.

blind5

Suzanne moet drie keer per week verhalen voorlezen aan Bill, en dat is geen pretje voor haar. Oakland is een verbitterd man die op alles en iedereen commentaar heeft. Ze ziet het aanvankelijk niet zitten en wil niets weten van de strenge en norse Bill. Gaandeweg leren de twee elkaar beter kennen en krijgen ze een affaire. Bill herontdekt zijn passie voor het leven en schrijven.

blind4

Maar wanneer haar man vrij komt uit de gevangenis, staat Suzanne voor een moeilijke keuze: kiest ze voor de liefde voor haar minnaar of blijft ze haar echtgenoot trouw?

blind3

‘Blind’ is een drama van regisseur Michael Mailer dat gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Een uitstekende film met Demi Moore, Alec Baldwin en Dylan McDermott in de hoofdrollen. Het verhaal is misschien voorspelbaar, toch is het een aangename film om te zien. De film is enkel verkrijgbaar op dvd.

Technische gegevens dvd:

EAN: 8719372005996

Regisseur: Michael Mailer

Acteurs:  o.a. Demi Moore, Alec Baldwin, Dylan McDermott, Ski Carr, Viva Bianca, John Buffalo Mailer, James McCaffrey, Drew Moerlein,

Duur: 101 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

‘Blind’ is uitgebracht door Dutch FilmWorks en is verkrijgbaar op DVD

Advertenties