DVD in de kijker: Le Sens de la Fête – Olivier Nakache & Eric Toledano

on

Max ((Jean-Pierre Bacri) is al 30 jaar traiteur en heeft, na al honderden feestjes georganiseerd te hebben, er zo stilaan genoeg van. Hij wil nog eenmaal een schitterend feest organiseren voor Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17de eeuws kasteel.

lesens3

Max heeft alles tot in de puntjes geregeld. Van koks, obers, een fotograaf, een orkest, de bloemen..alles lijkt in perfect orde en niets staat in de weg om van dit huwelijksfeest een onvergetelijk feest te maken.

Maar dan krijgt Max te kampen met een reeks onvoorziene omstandigheden: technische problemen, misverstanden, persoonsverwisselingen en gênante liefdes situaties. Zo dreigt de perfect georganiseerde bruiloft feest uit te draaien op een regelrechte ramp..

lesens2

‘Le Sens de la Fête’ is een Franse komedie van het regisseurs- en schrijversduo Olivier Nakache en Eric Toledano, bekend van o.a. ‘ Intouchables’. Zij konden rekenen op een uitstekende cast, met in de hoofdrollen Jean-Pierre Bacri, Suzanne Clément, Gilles Lellouche, Vincent Macaigne en Jean-Paul Rouve.

lesens4

Technische gegevens dvd:

EAN: 5412370838100

Regisseur: Olivier Nakache &  Eric Toledano

Acteurs: Jean-Pierre Bacri, Suzanne Clément, Gilles Lellouche, Vincent Macaigne, Jean-Paul Rouve

Duur: 120 minuten

Taal: Frans

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden

Extra’s: Het gevoel voor humor – Het samenspel – De personages – De humor – De muziek van de film – Teasers – Trailer

‘Le Sens de la Fête’ is uitgebracht door Belga Home Video en is verkrijgbaar op Blu-ray® en DVD