DVD in de kijker: Jigsaw – Michael Spierig & Peter Spierig

De Amerikaanse horrorfilm ‘Jigsaw’,  geregisseerd door Michael Spierig en Peter Spierig, is het achtste deel van de Saw-serie. In de voorgaande delen maakten we kennis met de intelligente en maniakale John Kramer, die als de koelbloedige Jigsaw killer zijn slachtoffers met sadistische spelletjes en met behulp van huiveringwekkende marteltuigen doodde.

sized_jigsaw4

In de achtste film ‘Jigsaw’ gaat het verhaal verder. Het is tien jaar geleden dat John Kramer overleden is. Vijf mensen worden op een boerderij vastgehouden en moeten lugubere opdrachten uitvoeren die Jigsaw voor hen bedacht heeft. De slachtoffers worden een voor een om het leven gebracht, hun lijken worden in de stad op verschillende plaatsen teruggevonden. Het onderzoek wijst uit dat de dader niemand minder dan John Kramer moet zijn. Maar deze is dood, of toch niet?

sized_jigsaw3

‘Jigsaw’ is voor de echte horrorliefhebber een film om van te smullen. Een film vol lugubere, huiveringwekkende en bloederige taferelen, vol visuele effecten. De film bevat een goed verhaal en doet je als kijker regelmatig naar adem snakken. Deze film is verkrijgbaar op DVD, BLU-RAY en BLU-RAY limited edition steelbook.

sized_jigsaw2

Technische gegevens dvd:

EAN: 5412370860507

Regisseur: Michael Spierig en Peter Spierig

Acteurs: Laura Vandervoort, Tobin Bell, Callum Keith Rennie, Mat Passmore, Brittany Allen

Duur: 88 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Bonus: audiocommentaar van producers Mark Brug, Oren Koules & Peter Block / I speak for the dead: the legacy of saw / The choise is yours: exploring the props / Trailer

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

‘Jigsaw’ is uitgebracht door Belga Home Video en is verkrijgbaar op Blu-ray, BLU-RAY limited edition steelbook en DVD