DVD in de kijker: Helden Boven Alles – Geerard Van de Walle

on

‘Helden Boven Alles’ is een Vlaamse film, geschreven en geregisseerd door Geerard Van de Walle. De hoofdrollen worden vertolkt door de Helden uit de gelijknamige populaire Ketnet televisieserie.

De Helden, dat zijn Sieg (Siegfried De Doncker ), Maureen (Maureen Vanherberghen), Dempsey (Dempsey Hendrickx ) en Nico (Nicolas Vanhole). Onze vier Helden winnen een snelheidsrecord met een cool bouwwerk en krijgen onder meer een reischeque waarmee ze naar de Ardennen trekken. De Helden zijn razend populair en de aandacht stijgt vooral Sieg naar het hoofd.

Helden Boven Alles

Tijdens hun verblijf in de Ardennen verveelt Maureen  zich te pletter in al die saaie luxe en daagt haar vrienden uit om een spannende tocht te maken in de woeste natuur. Maar Sieg, Dempsey en Nico vinden dit maar niks. Wanneer Maureen alleen op pad trekt, komt ze in gevaar. Meer dan ooit moeten de Helden creatief zijn om elkaar – en hun vriendschap – terug te vinden…

Helden Boven Alles

‘Helden Boven Alles’ was een absolute kaskraker in de bioscoop, meer dan 100.000 bezoekers voor deze familiefilm. Hiermee doen ze nog beter dan hun eerste langspeelfilm ‘Helden Van De Zee’, die bekroond werd met de Ensor voor Beste Jeugdfilm.

Hun tweede film ‘‘Helden Boven Alles’ is vanaf 23 maart 2018 verkrijgbaar op DVD en we kijken al uit naar de derde film van Maureen, Sieg, Dempsey en Nico!

Technische gegevens dvd:

EAN: 8719372006443

Regisseur: Geerard Van de Walle

Acteurs: Dempsey Hendrickx, Sieg De Doncker, Maureen Vanherberghen, Nico Vanhole, Adriaan Van den Hoof en Karlijn Sileghem

Duur: 86 minuten

Taal: Nederlands

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 6 jaar

‘Helden Boven Alles’ is uitgebracht door Dutch FilmWorks en is verkrijgbaar op DVD