DVD in de kijker: Weg Van Jou – Jelle de Jong

on

Een van de beste Nederlandse romcoms van de laatste jaren is beslist ‘Weg van Jou’, een film die zich grotendeels afspeelt in Terneuzen. Grappige en hilarische situaties, afgewisseld met romantiek en een leuk verhaal, dat is ‘Weg van Jou’ van regisseur Jelle de Jong. Zeker de moeite waard!

wegvan5

Het verhaal

De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen.

wegvan4

Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit.

wegvan3

Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

wegvan2

Technische gegevens dvd:

EAN: 8719372006153

Regisseur: Jelle de Jong

Acteurs: o.a.: Katja Herbers, Maarten Heijmans, Lykele Muus

Duur: 98 minuten

Taal: Nederlands

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden

‘Weg Van Jou’ is uitgebracht door Dutch FilmWorks en is verkrijgbaar op Blu-ray® en DVD