DVD in de kijker: De 12 Van Oldenheim – Anne van der Linden en Remy van Heugten

Het eerste seizoen van de Nederlandse dramareeks ‘De 12 Van Oldenheim’ is vanaf heden verkrijgbaar op dvd. Oldenheim is een fictieve Nederlandse dorp.

Het verhaal begint wanneer journaliste Peggy Jonkers (Noortje Herlaar) terug naar haar geboortedorp keert. Ze heeft lang gewerkt in o.a. Irak en heeft al die tijd geen contact meer gehad met haar vader Ruud (Aus Greidanus sr.) en haar zus Suus (Gaite Jansen).

de122

Kort na haar terugkomst in Oldenheim verdwijnt de 16-jarige Nine (Roos Wiltink). De politie onder leiding van rechercheur Sharif Dahmani (Nasrdin Dchar) start een zoekactie, maar vindt geen duidelijke sporen naar de dader(s). Niet veel later volgen er meer mysterieuze verdwijningen van verschillende dorpsbewoners, steeds op onverklaarbare wijze, zonder getuigen en van het ene op het andere moment.

de123

Rechercheur Sharif Dahmani tast in het duister, hij vindt geen verklaring voor de verdwijningen en het wantrouwen in de traditioneel zo hechte gemeenschap groeit, terwijl de tragedie in het dorp grootse vormen aanneemt …

de124

‘De 12 Van Oldenheim’ is een uiterst spannende thriller serie. De reeks bevat een zeer goed verhaal, gebracht door een sterke cast en eens je een aflevering gezien hebt, raak je verslaafd aan de reeks en wil je zo snel mogelijk de complete serie zien.  ‘De 12 Van Oldenheim’ werd uitgezonden op RTL4 en was zo’n succes dat er reeds beslist is om een nieuwe reeks te maken. Het tweede seizoen zal zich afspelen in een andere dorp, met nieuwe personages.

de125

Technische gegevens dvd:

EAN: 8719372007495

Regisseurs: Anne van der Linden en Remy van Heugten

Acteurs: o.a.: Noortje Herlaar, Nasrdin Dchar, Fedja van Huêt, Olga Zuiderhoek

Duur: 514 minuten

Taal: Nederlands

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 2.0

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

Foto’s: DFW

‘De 12 Van Oldenheim’ is uitgebracht door Dutch FilmWorks en is verkrijgbaar op DVD

Advertenties