DVD in de kijker: Belle & Sebastiaan 3 – Vrienden Voor Het Leven – Clovis Cornillac

on

‘Belle & Sebastiaan 3- Vrienden Voor Het Leven’ is inmiddels de derde film rond de weesjongen Sebastiaan (Félix Bossuet), die in Saint Martin woont. De regie is in handen van Clovis Cornillac, die zelf een rol speelt in deze familiefilm, en is gebaseerd op de roman van Cécile Aubry.

belle3

Het jaar 1948. De jongen inmiddels 12 jaar geworden. Zijn trouwe hond Belle is mama geworden van drie schattige puppy’s. Zijn vader Pierre (Thierry Neuvic) gaat met Angelina (Margaux Chatelier) trouwen en het koppel wil naar Canada verhuizen. Maar Sebastiaan ziet dat helemaal niet zitten, hij weigert zijn berg te verlaten.

belle2

Sebastiaan komt nog in veel grotere problemen wanneer plots Joseph (Clovis Cornillac) opduikt, hij beweert de ex-baas van Belle te zijn en eist de hond met de puppy’s op. Joseph is een echte bruut en Sebastiaan moet alles op alles zetten om zijn trouwe viervoeter te beschermen…

‘Belle & Sebastiaan 3’ is laatste film in een drieluik over een jongen en zijn hond. De film is een ode aan liefde en vriendschap, met veel avontuur, spanning en prachtige beelden van de natuur. Dit derde deel is verkrijgbaar op dvd en blu-ray.

Technische gegevens dvd:

EAN: 5412370870209

Regisseur: Clovis Cornillac

Acteurs: o.a: Félix Bossuet, Tchéky Karyo, Clovis Cornillac

Duur: 87 minuten

Taal: Frans

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Extra’s: Achter de schermen- Trailer

Foto’s: Belga Home Video

Leeftijdsindicatie: Vanaf 9 jaar

‘Belle & Sebastiaan 3 – Vrienden Voor Het Leven’ is uitgebracht door Belga Home Video en is verkrijgbaar op Blu-ray® en DVD

Advertenties