Boek in de kijker: Lectrr Lekt – Het jaar in cartoons

on

Lectrr (pseudoniem van Steven Degryse) brengt voor het zevende jaar op rij een jaaroverzicht uit waarin hij via cartoons zijn kijk op de wereld weergeeft. De titel van zijn boek is deze keer ‘Lectrr Lekt’, aangezien er de afgelopen twaalf maanden veel aandacht ging naar privacy, Facebook, social media en GDPR.

lect3‘Lectrr Lekt’ bevat meer dan 280 cartoons en de cartoonist blikt terug op diverse, zowel nationale als internationale, gebeurtenissen. Van de kerncentrales in Doel, prins Laurent die een brief aan de premier schrijft, de Rode Duivels op het WK, de droge zomer, de staking bij Ryanair, de historische ontmoeting tussen Zuid en Noord Korea, de Brexit, Puigdemont en uiteraard mag Donald Trump niet ontbreken in het jaaroverzicht!

lect2Lectrr blikt ook dit jaar met een frisse dosis humor terug op het afgelopen jaar. Het jaar 2018 is een bewogen jaar geweest. Gelukkig is er Lectrr die ons met zijn verfijnde humor ons doet terugdenken aan feiten en gebeurtenissen die het afgelopen jaar de revue passeerden.

Dit lijvig boek (288blz) is leuk om te geven of te krijgen. Misschien een eerste eindejaarstip voor onder de kerstboom?

ISBN: 9789059089488 – Paperback – 288 blz. – Prijs: € 19,99 – Uitgeverij: Davidsfonds

Advertenties