DVD in de kijker: Gemini – Aaron Katz

on

Jill LeBeau (Lola Kirke) is de assistent  en beste vriendin van Hollywood-sterretje Heather Anderson (Zoë Kravitz). Jill moet aan een filmmaker uitleggen dat Heather een filmrol afwijst. Dit valt niet in goede aarde bij de filmproducent. Heather Anderson trekt zich daar niet veel van aan en gaat met haar assistent de bloemetjes buiten zetten.

sized_G_01761

Tot overmaat van ramp vind Jill ‘s anderendaags haar baas dood terug. Heather blijkt vermoord te zijn en voor rechercheur Edward Ahn (John Cho) is het duidelijk dat Jill de dader is.

Jill verft haar haar blond, trekt een regenjas aan en gaat zo vermomd zelf de dader zoeken. Ze komt er al snel achter dat Heather meer vijanden heeft dan dat ze aanvankelijk dacht…

sized_G_01857

‘Gemini’ is een spannende film met een onverwacht plot. Deze thriller is geschreven en geregisseerd door Aaron Katz en met  Lola Kirke , Zoë Kravitz , Greta Lee en John Cho in de hoofdrollen. De film bevat een misdaadverhaal waarin de relatie tussen een toegewijde persoonlijke assistente en haar baas op de proef wordt gesteld. Terwijl Jill het mysterie probeert op te lossen, moet ze de confrontatie aangaan met haar eigen opvatting van vriendschap, de waarheid en beroemdheid.

sized_G_01851

Technische gegevens dvd:

EAN: 8712609638097

Regisseur: Aaron Katz

Acteurs: o.a. Lola Kirke, Zoë Kravitz, Greta Lee, Michelle Forbes Nelson Franklin, Reeve Carney, Jessica Parker Kennedy, James Ransone, Ricki Lake en John Cho

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

Foto’s: Sony Pictures Home Entertainment

‘Gemini’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op DVD

 

Advertenties