DVD in de kijker: Destined to Ride – Anna Elizabeth James

on

De 17-jarige Lily Davidson  (Madeline Carroll) woont al sinds de dood van haar mama, 15 jaar geleden, samen met haar papa. Het is bijna vakantie en Lily kijkt er naar uit om samen met haar vrienden te zijn. Haar vader heeft het echter te druk met zijn werk en Lily moet de zomervakantie doorbrengen bij haar tante Glo (Denise Richards), die op een afgelegen ranch woont.

sized_3377_szd_04_hr

Voor Lily is dit een ramp, zo verblijft zo ver van haar vrienden en ze vreest dat haar sociale leven voorbij is. Maar wanneer ze er enkele jongeren leert kennen, valt de vakantie nog best mee. Ook met Pistachio,  de opstandige en ongetemde jonge hengst, krijgt ze een goede band. Wanneer haar tante Glo bedreigd wordt door haar onvriendelijke buren, weet Lily dat zij en Pistachio de ranch moeten redden, wat haar uiteindelijk bij haar lotsbestemming brengt…

sized_3377_szd_01_hr

‘Destined to ride’ is een uitstekend drama voor alle leeftijden. De film van regisseur Anna Elizabeth James bevat een goed verhaal over de vriendschap tussen een meisje en haar paard.De film is nu verkrijgbaar op dvd.

Technische gegevens dvd:

EAN: 8712609645323

Regisseur: Anna Elizabeth James

Acteurs: Madeline Carroll, Denise Richards, Grace Johnston, Nick Searcy en Joey Lawrence

Duur: 86 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden

Foto’s: Sony Pictures Home Entertainment

‘Destined to ride’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op DVD

Advertenties