DVD in de kijker: Bad Samaritan

on

Sean Falco (Robert Sheehan) en Derek Sandoval (Carlito Olivero) zijn in dienst van een chique restaurant waar ze de autoparkeerservice regelen. Terwijl de nietsvermoedende gasten dineren in het restaurant, breken de twee vrienden in bij de rijke mensen in plaats van hun auto op de parking te zetten.

bad3

Wanneer de arrogante zakenman Cale Erendreich (David Tennant) zijn Maserati bij hen afgeeft, grijpt Sean zijn kans en glipt hij Cale’s huis binnen met zijn eigen sleutelbos.

bad2

Sean gaat op zoek naar geld en creditkaarten, maar ontdekt er tot zijn eigen verbazing een vastgeketend meisje in een gruwelijke moordkamer. Sean probeert het meisje te helpen maar komt zelf zwaar in de problemen. Cale dringt Sean’s leven binnen en opent de jacht op iedereen die hem lief is. Een levensgevaarlijk kat-en-muisspel volgt, niemand is veilig voor de moordlustige Cale…

bad5

‘Dad Samaritan’ is een uitstekende thriller van regisseur Dean Devlin. De film heeft alles wat een goede thriller nodig heeft: een goed verhaal, sterke cast en een uitstekende spanningsopbouw. Een aanrader voor de liefhebbers van een psycho/thriller!

bad4

Technische gegevens dvd:

EAN: 8719372006993

Regisseur: Dean Devlin

Acteurs: o.a. David Tennant, Robert Sheehan, Carlito Olivero en Kerry Condon

Duur: 107 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Foto’s: Dutch FilmWorks

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

‘Bad Samaritan’ is uitgebracht door Dutch FilmWorks en is verkrijgbaar op Blu-ray® en DVD

Advertenties