DVD in de kijker: Overboard – Rob Greenberg

on

Kate Sullivan (Anna Faris) is een hardwerkende alleenstaande moeder. Om de eindjes aan elkaar te knopen probeert ze zoveel mogelijk baantjes aan te nemen. Op een dag wordt ze ingehuurd om het luxe schip van de egoïstische en verwende Mexicaanse miljonair Leonardo ‘Leo’ Montenegro (Eugenio Derbez) schoon te maken. Leonardo heeft nog geen dag in zijn leven gewerkt, hij behandelt Kate als oud vuil en wanneer ze hem weigert eten te brengen, dreigt hij ermee haar niet te betalen.

over4

Die nacht valt Leo per ongeluk van zijn jacht en spoelt aan op het strand. De verwende miljardair heeft zijn geheugen verloren door van boord te vallen.

Kate ziet haar kans om Leo terug te pakken. Ze moet hem wijsmaken dat ze getrouwd zijn en kinderen hebben. Leo gaat aan de slag als bouwvakker. Hij die nog nooit gewerkt heeft, valt ’s avonds als een blok in slaap op de sofa. Hij is totaal afgepeigerd, maar moet de kost verdienen voor zijn ‘gezin’.

over3

Na een tijdje begint Leo zich goed te voelen bij Kate en haar dochters. Zij daarentegen voelt zich schuldig en overweegt om Leo de waarheid te vertellen, maar dan verandert ze van gedachten…

‘Overboard’ is een uitstekende komedie van regisseur Rob Greenberg. De film is een remake van de komedie uit 1987. Wie zin heeft om een heerlijke, ontspannende film te zien, kunnen we zeker deze komedie aanbevelen!

over4

Technische gegevens dvd:

EAN: 8719372007426

Regisseur: regisseur Rob Greenberg

Acteurs: o.a. Anna Faris, Eugenio Derbez, Eva Longoria en John Hannah

Duur: 88 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Extra’s: Chemistry is Comedy – Culture Clash – Captains on the Ship

Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden

‘Overboard’ is uitgebracht door Dutch FilmWorks en is verkrijgbaar op Blu-ray® en DVD

Advertenties