Boek in de kijker: Jurken 2 – 15 modellen voor elk seizoen – La Maison Victor

on

La Maison Victor, het populaire Belgische naaiplatvorm, bestaat vijf jaar en velen hebben intussen een of meerdere kledingstukken uit de collectie van de LMV-collectie zelf gemaakt. Truien, broekpakken, vesten, poncho’s en veel meer. Maar het favoriete kledingstuk is nog steeds de jurk. Elke vrouw draagt en naait graag een jurk, van een eenvoudig tot een meer ingewikkeld model.

In het nieuwste boek van La Maison Victor ‘Jurken 2 – 15 modellen voor elk seizoen’ vind je 15 eigentijdse en tijdloze ontwerpen voor het maken een jurk, met stap-voor-stap werkbeschrijvingen, stofadvies, een lijstje met benodigdheden en patroonbladen van maat 30 tot 56. De ontwerpen van La Maison Victor zijn niet alleen eigentijds, maar ook tijdloos.

De jurken uit het lijvige boek (241 blz) zijn de Jewel, de Eden, de Flo, de Florence, de Gerda, de Hanna, de Harriet, de Imani, de Lola, de Lora, de Pia, de Pearl, de Solange, de Wanda en Steph jurk. Het zijn inmiddels klassiekers geworden en vaak zijn ze ook niet meer als los patroon te verkrijgen.

‘Jurken 2’ is na het succesvolle eerste boek opnieuw een must-have voor zij die graag naaien. In het boek staat de werkbeschrijvingen zeer duidelijk uitgelegd, met patronen op ware maat en vele foto’s en tekeningen. Het is een zeer interessant boek, zowel voor de beginner als de meer ervaren naaister.

ISBN: 9789401455053 | Paperback | 241 pagina’s | €29,99 | Uitgeverij: Lannoo

 

Advertenties