DVD in de kijker: Midnight Sun – Scott Speer

on

De zeventienjarige Katie Price (Bella Thorne) lijdt aan de zeldzame huidaandoening xeroderma pigmentosum (XP), een ziekte waardoor ze geen daglicht kan verdragen. Overdag is ze dus verplicht binnen te blijven, alleen als het donker is mag ze buiten. Geen prettige situatie voor Katie, gelukkig kan ze steeds op de steun rekenen van haar (overbezorgde) vader.

mid3

Ze gaat ‘s avonds graag naar het station om daar gitaar te spelen voor de passagiers. Wanneer ze op een avond de knappe Charlie (Patrick Schwarzenegger), waar ze al stiekem tien jaar op verliefd is, tegenkomt, klikt het meteen tussen de twee. Katie en Carlie beleven een heerlijke zomervakantie en spreken geregeld af, wanneer de zon onder is natuurlijk.  Want Katie durft hem niet vertellen over haar ziekte, ze is bang dat wanneer ze de waarheid vertelt Charlie haar zal dumpen..

mid4

‘Midnight Sun’ is een romantische film met Bella Thorne en Patrick Schwarzenegger in de hoofdrollen, dat met een lach en een traan het levensverhaal vertelt van de knappe Katie. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Trish Cook. Wie graag een romantische film wil zien, kunnen we zeker ‘Midnight Sun’ aanraden. Hou zeker je zakdoek bij de hand!

mid2

Technische gegevens dvd:

EAN: 5412370838704

Regisseur: Scott Speer

Acteurs: o.a. Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle.

Duur: 92 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Foto’s: Belga Films

Leeftijdsindicatie: Vanaf 9 jaar

‘Midnight Sun’ is uitgebracht door Belga Home Video en is verkrijgbaar op Blu-ray® en DVD

Advertenties