Recensie: Nooit meer diëten – Deel 5 – Sandra Bekkari

on

Met vier succesvolle boeken op rij heeft de boekenreeks ‘Nooit meer diëten’ van Sandra Bekkari geen introductie meer nodig. De West-Vlaamse auteur en voedingsdeskundige inspireerde al duizenden mensen tot een gezondere levensstijl.

Sandra Bekkari begon 20 jaar geleden met mensen te begeleiden naar een gezonde levensstijl. In 2008 ontwikkelde ze de Sana-methode en bewijst ze dat gezond eten perfect samengaat met genieten van het leven. Sandra was aanwezig op de Boekenbeurs waar ze een lezing gaf en haar nieuw boek voorstelde.

sized_sized_DSC_0499

In het vijfde en laatste deel van de succesreeks ‘Nooit meer diëten’ is het credo ‘Schoonheid zit vanbinnen’. Want als je je vanbinnen goed en gezond voelt, dan straal je dat van buiten ook uit. In het boek staan diverse tips en tricks om de stralendste versie van jezelf te worden: een mooie huid, een lichaam waar je blij van wordt, een hoger energiepeil en ettelijke kilo’s minder op de weegschaal.

sized_sized_DSC_0488Sandra schrijft haar bevindingen neer om een mooie en stralende huid te bekomen en te houden. Wat voedsel met je huid doet, welke haar favoriete mooimakers zijn en welke de tien boosdoeners zijn voor je huid.

In het boek (met leeslintje) staan 60 nieuwe recepten, onderverdeeld in zes hoofdstukken. Van ochtend, tussendoor, hapjes & soep, meeneemlunch, hoofdgerechten tot desserts. Gerechten die gemakkelijk te bereiden zijn, snel klaar én gezond zijn.

Enkele voorbeelden uit het vijfde Nooit meer diëten-boek zijn: Quianobrood met aardbeienconfituur, smoothiebowl, pompoensoep met tomaat en balletjes, pizza, stoofvlees met witloofsalade en moelleux au chocolat. Bij de recepten staan steeds de ingrediënten, de bereidingswijze, de bereidingstijd en nuttige tips vermeld. De meeste gerechten zijn glutenvrij. De mooie foto’s Dorothee Dubois geven absoluut een meerwaarde aan dit prachtige boek.

ISBN: 9789089315021 – hardcover – 208 blz. – Prijs: € 24,99 – Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts