Recensie: Trotter Reizen – Een wereld om te ontdekken

Bij uitgeverij Lannoo is het boek ‘Trotter Reizen – Een wereld om te ontdekken’ verschenen. Een zeer mooi, compleet en praktisch boek voor al wie van reizen houdt. Het boek is niet alleen groot (35cm x 25 cm), het bevat 368 bladzijden en weegt maar liefst 2,6 kg!

sized_sized_DSC_0160a

Met deze ultieme reisbijbel verkent Trotter de mooiste plaatsen van onze planeet

Het boek is onderverdeeld in zeven hoofdstukken:  Wonderen der natuur, Citytrips, Feesten in de wereld, Beleven, Avontuur & outdoor, Wereldsmaken en Erfgoed. In elk hoofdstuk worden er honderden bestemmingen en bezienswaardigheden vermeld.

Van de grote nationale parken, de mooiste baaien ter wereld, de meest bijzondere pleinen, de 25 mooiste roadtrips ter wereld, legendarische hotels, de mooiste vulkanen, 10 gastronomische bestemmingen tot de heilige steden.

De wereld verkennen doe je met dit boek, het is de absolute bijbel voor alle reizigers. Ben je op zoek naar een avontuurlijke reis, zelf een cultuurreis samenstellen of gewoonweg genieten op een mooie plaats ergens op onze planeet…iedereen vindt zijn gading in dit fantastisch boek.

Welke vraag je je als reiziger ook kunt bedenken, dit boek heeft het antwoord

trotterDankzij de honderden foto’s en illustraties, ansichtkaarten, dossiers, praktische informatie en wereldkaarten kun je wegdromen vanuit je luie zetel of inspiratie opdoen voor een volgende vakantie.

Na het lezen van dit boek ben je vast en zeker in de stemming om de volgende vakantie door te brengen aan de laguna van Bora Bora, het Comomeer in Italië, de Chinese Muur of wat denk je van de Trans-Siberische spoorlijn, die loopt van Moskou tot Vladivostok?

In dit lijvig boek zijn alle ervaringen gebundeld die je in de Trottergidsen kunt meemaken

‘Trotter Reizen’ is een onuitputtelijke bron van inspiratie om de mooiste, boeiendste, uniekste en vreemdste plekken ter wereld te ontdekken, kortom een must have voor elke reiziger. Het is zo’n compleet en leerrijk boek dat je niet kunt ophouden met lezen!

Achteraan het boek helpt Trotter met het kiezen van de juiste bestemming en periode. Dit hoofdstuk helpt je bij het plannen van de reis: wat zijn de meest aanbevolen en de minst aanbevolen plaatsen om die maand naar toe te trekken. 

ISBN: 9789401454049 – Hardcover – 368 blz. – Prijs: € 35,99 – Uitgeverij: Lannoo