DVD in de kijker: A crown for Christmas – Alex Zamm

on

Liefhebbers van kerstfilms kunnen hun hartje ophalen met ‘A crown for Christmas’, een leuke film met alles erop en eraan: kerstmuziek, sneeuw, geschenken en uiteraard een romantisch kerstverhaal. Deze film werd uitgebracht in 2015 is nu verkrijgbaar op dvd.

Het verhaal gaat over het kamermeisje Allie Evans (Danica McKellar). Zij werkt in een chique hotel in New York, tot wanneer ze ten onrechte op staande voet ontslagen wordt. Allie krijgt een baan aangeboden als nanny van een jong meisje uit een machtige familie in Europa.

sized_3378_szd_01_hr

Allie aanvaardt de job en komt terecht in het prachtige kasteel van koning Maximillian (Rupert Penry-Jones), de koning van Wilshire, waar ze het kindermeisje wordt van prinses Theodora (Ellie Botterill). De prinses is sinds de dood van haar moeder een moeilijk en eigenzinnig kind geworden. Aan Allie de taak om haar op te voeden.

sized_3378_szd_31_hr

Wanneer het uiteindelijk beter gaat tussen Allie en prinses Theodora, raakt Allie ook beter bevriend met de koning, er springt zelfs een vonk over tussen Allie en Max. Maar dat is tegen de zin van gravin Celia (Alexandra Evans), die wordt gezien als de toekomstige echtgenote van de koning. Zal koning Maximillian zijn gevoelens voor Allie openbaar maken en wordt het zo een fijne Kerst voor iedereen?

sized_3378_szd_29_hr

‘A crown for Christmas’ is een heerlijke kerstfilm, ideaal voor de tijd van het jaar. Een film geregisseerd door Alex Zamm, die je aan het lachen brengt en tevens ontroerd. De hoofdrol wordt perfect vertolkt door Danica McKellar, bekend van o.a. de tv-reeks ‘The Wonder Years’. ‘A crown for Christmas’ is een ideale film om in de kerstsfeer te komen, samen met je geliefde onder een dekentje kijken naar deze kerstfilm, romantiek ten top!

Technische gegevens dvd:

EAN: 8712609634266

Regisseur: Alex Zamm

Acteurs: Danica McKellar, Rupert Penry-Jones, Alexandra Evans en Ellie Botterill

Duur: 83 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Foto’s: Sony Pictures Home Entertainment

Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden

‘A crown for Christmas’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op DVD