Recensie: De Buurtpolitie 4 – Het Gangsterparadijs – NIX

on

Bij Standaard Uitgeverij is met ‘Het Gangsterparadijs’ het vierde deel van de stripreeks ‘De Buurtpolitie’ verschenen.

buurt1Deze keer trekt het populairste politiekorps van Vlaanderen op teambuilding naar Italië. De commissaris ziet het helemaal zitten en leert op het vliegtuig al enkele woorden Italiaans. Maar eens op de luchthaven van Rome aangekomen loopt het mis voor hem, een zakkenroller ontvreemdt zijn portefeuille én er loopt een man rond die als twee druppels water op de commissaris lijkt. De dubbelganger is een crimineel die een netwerk beheert van jonge zakkenrollers die de toeristen moeten bestelen.

De agenten van de Buurtpolitie zijn nog maar net aangekomen in Rome of de lokale politie slaat de commissaris in de boeien. Het is aan Patrick, Koen, Obi, Brigitte en de andere agenten om te bewijzen dat hun commissaris ten onrechte in de gevangenis zit..

signeersessies-blanco-web-banner-gewoon_8ab‘Het Gangsterparadijs’ bevat, net als de vorige drie albums van De Buurtpolitie, een leuk verhaal vol avontuur, spanning, actie en natuurlijk veel humor. De agenten beleven de tijd van hun leven in Rome, op zoek naar hun arme commissaris. Die krijgt het hard te verduren en of hij levend en wel uit de gevangenis raakt, lees je in deze vierde strip van cartoonist NIX ‘Het Gangsterparadijs’!

De Buurtpolitie – Het Gangsterparadijs – ISBN: 9789002267413 – Paperback – 32 blz. – Prijs: € 6,50 – Uitgeverij: Standaard Uitgeverij