DVD in de kijker: A Simple Favor – Paul Feig

on

De Amerikaanse film ‘A Simple Favor’ werd geregisseerd door Paul Feig en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Darcey Bell uit 2017.

simp3

Het verhaal

Stefhanie (Anna Kendrick) is een moeder en een ijverige blogster. Wanneer ze haar zoontje gaat ophalen van school, leert ze Emily (Blake Lively) kennen. Emily is een rijke, knappe en succesvolle vrouw en de twee worden vriendinnen. Emily heeft het vaak druk met haar carrière en heeft niet altijd de tijd voor haar gezin. Stephanie helpt haar soms met het opvangen van haar zoontje na schooltijd.

simp2

Maar wanneer ze op een dag haar zoontje niet komt ophalen bij Stephanie thuis, raakt deze laatste in paniek. De politie wordt ingeschakeld en Stephanie wil kost wat kost op zoek gaan naar de waarheid achter de plotse verdwijning van haar beste vriendin en samen met Emily’s man Sean (Henry Golding) starten ze een zoektocht…

simp4

‘A Simple Favor’ is een spannende en onderhoudende thriller/drama. Het is een film boordevol verrassingen. Het verhaal gaat over zowel verraad, geheimen, onthullingen, liefde, moord als wraak, met Blake Lively en Anna Kendrick in de hoofdrollen. ‘A Simple Favor’ is zeker de moeite waard om te zien, de film is verschenen op dvd en blu-ray. Naast de film krijg je er nog een pak extra’s bij!

Technische gegevens dvd:

EAN: 5412370858108

Regisseur: Paul Feig

Acteurs: o.a. Blake Lively, Anna Kendrick en Henry Golding

Duur: 112 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Extra’s: Introductie tot de extra’s door regisseur Paul Feig – Audiocommentaren (3) – Gravestone Martinis – Love Trangle – Style by Paul – Flash Mob making of – Dennis Nylon – A Simple Playmate – Flash Mob: Alternate ending – Gag reel – Verwijderde scènes – Trailer

Foto’s: Belga Home Video

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

‘A Simple Favor’ is uitgebracht door Belga Home Video en is verkrijgbaar op Blu-ray® en DVD