DVD in de kijker: Boundaries – Shana Feste

on

‘Boundaries’ is een drama/roadmovie, geregisseerd door Shana Feste met Vera Farmiga, Christopher Plummer en Lewis MacDougall in de hoofdrollen.

boun3

Laura (Vera Farmiga) is een alleenstaande moeder die de behoefte heeft om alles en iedereen, en dan vooral dieren, op de eerste plaats te zetten, en dan pas haarzelf.

Ze probeert voor iedereen goed te doen, alleen met haar criminele vader Jack (Christopher Plummer) klikt het niet en Laura wil hem liever niet meer zien. Daar komt noodgedwongen verandering in wanneer Jack uit het bejaardentehuis gegooid wordt.

sized_boun4

Laura wordt gedwongen om haar vader naar haar zus Jojo (Kristen Schaal) in Los Angeles te brengen. Laura vertrekt op roadtrip van Texas naar Californië met haar vader en haar zoon Henry (Lewis MacDougall). Henry is een apart geval, hij is van school gestuurd omdat hij naakttekeningen maakte van de leerkrachten.

De reis verloopt niet vlekkeloos, er zijn wat spanningen en wat Laura niet weet is dat Jack zijn kleinzoon gebruikt om hem te helpen bij het verkopen van zijn ruime voorraad marihuana bij elke stop van hun roadtrip…

sized_boun2

Technische gegevens dvd:

EAN: 8712609639162

Regisseur: Shana Feste

Acteurs: o.a. Vera Farmiga, Christopher Plummer en Lewis MacDougall

Duur: 100 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Foto’s: Sony Pictures Home Entertainment

Extra’s: Setting Bounderies: Een kijkje achter de schermen

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

‘Boundaries’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op DVD