Blu-ray in de kijker: Goosebumps 2: Haunted Halloween – Ari Sandel

on

De Amerikaanse avonturenkomedie film ‘Goosebumps 2: Haunted Halloween’  is een vervolg op ‘Goosebumps’ uit 2015. De film is gebaseerd op de kinderhorror-boekenserie met dezelfde naam van RL Stine. De Goosebumps boekenreeks is in 32 talen vertaald en wereldwijd zijn er al meer dan 400 miljoen boeken verkocht.

sized_GB2_Final-12

Het verhaal

Sonny (Jeremy Ray Taylor) en Sam (Caleel Harris) hebben een eigen opruimbedrijfje en hopen ooit waardevolle spullen te vinden tussen het afval van de mensen. Wanneer ze in het oude huis waar ooit de auteur R.L. Stine woonde een kist vinden, denken ze dat ze een schatkist vol goud hebben gevonden. De teleurstelling is dan ook groot wanneer de twee vrienden slechts een boek in de kist vinden.

sized_GB2_Final-9

Sonny opent het boek en wekt zo Slappy, een buiksprekerspop, tot leven. Slappy bezit magische krachten en is op zoek naar een echte familie. Wanneer Slappy dat niet vindt bij Sonny en Sam, wekt hij alles op wat te maken heeft met Halloween tot leven.

De twee vrienden moeten met hulp van Sonny’s zus Sarah (Madison Iseman) in een race tegen de klok de duistere pop en alle wezens die hij tot leven heeft gewekt terug in het boek stoppen voor hij een totale chaos ontketent in het anders vredig stadje Wardenclyffe

sized_GB2_Final-19

‘Goosebumps 2: Haunted Halloween’ is een mooi vervolg op de eerste film. Een film vol spanning en humor. Deze film, met tal van extra’s, verschijnt op dvd, blu-ray en 4K Ultra HD vanaf 27 februari 2019.

sized_GB2_Final-15

Technische gegevens blu-ray:

EAN: 8712609644760

Regisseur: Ari Sandel

Acteurs: Wendi McLendon-Covey, Jeremy Ray Taylor, Caleel Harris, Jack Black, Madison Iseman, Chris Parnell, Ken Jeong

Duur: 90 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 2.39:1

Audio: 5.1 DTS-HD MA

Extra’s: Bloopers – Verwijderde scènes – Slappy’s auditietape – Ontmoet de monsters – Het maken van ‘Goosbumps 2’ – en méér!

Foto’s: Sony Pictures Home Entertainment

Leeftijdsindicatie: Vanaf 9 jaar

‘Goosebumps 2: Haunted Halloween’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op Blu-ray®, DVD en 4K Ultra HD vanaf 27 februari 2019