DVD in de kijker: Zwaar Verliefd! – Jamel Attaache

on

‘Zwaar Verliefd!’ van regisseur Jamel Attaache is een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen. Deze Nederlandse film is gebaseerd op het boek van Chantal van Gastel.

zwaar5

Isa (Barbara Sloesen) is een succesvolle dierenarts in Den Bosch, wat ze ‘het New York van Noord-Brabant’ noemt. Ze gaat graag met haar vriendinnen Daphne (Jamie Grant) en Floor (Liza Sips) uit, maar is onzeker over haar lijf én de liefde. Isa wil graag een maatje minder hebben en laat de lekkere Bossche bollen staan, gooit haar jaarvoorraad snoep in de vuilnisbak en gaat samen met haar zus Tamara (Abbey Hoes) naar de fitness.

zwaar4

Wanneer Ruben (Jim Bakkum) op een avond met zijn zieke labrador Bo in haar praktijk staat, is Isa tot over haar oren verliefd op de knappe Ruben. Daphne en Floor proberen hun vriendin wat moed in te spreken om voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben werkelijk geïnteresseerd in haar?

zwaar3

‘Zwaar Verliefd!’ is een echte ‘vrouwenfilm’. Een film vol liefde en humor, maar ook kilo’s en onzekerheid. Ga gezellig in de sofa liggen met een dekentje en geniet van deze heerlijke romcom!

zwaar2

Technische gegevens DVD:

EAN: 8719372007778

Regisseur: Jamel Attaache

Cast: o.a.  Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Abbey Hoes, Jamie Grant, Davy Eduard King, Sarah Chronis, Kay Greidanus en Liza Sips.

Duur: 83 minuten

Taal: Nederlands

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Foto’s: DFW

Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden

‘Zwaar Verliefd!’ is uitgebracht door Dutch FilmWorks en is verkrijgbaar op DVD