Boek in de kijker: Mijn eerste memoboek – voertuigen –

on

Na ‘Mijn eerste memoboek – Dieren’ en ‘Mijn eerste memoboek – Kleuren’ is er met ‘Mijn eerste memoboek – voertuigen’ het derde memoboek in de reeks verschenen.

mijn1‘Mijn eerste memoboek – Voertuigen’ is een hardkartonnen educatief boek voor peuters vanaf 2 jaar, over de diverse voertuigen in de stad, het park, de bouwplaats, in de lucht en op zee. De peuters kunnen op elke linkerbladzijde kennis maken met de tientallen diverse voertuigen en op de rechterpagina staat een memoryspel, voorzien van schuifjes die je heen en weer kunt schuiven, zoals het hoort bij een memoryspel.

mijn2‘Mijn eerste memoboek – Voertuigen’ is vervaardigd uit dik karton met afgeronde hoeken. Het boek met illustraties van Ben Newman is een ideaal boek om spelenderwijs nieuwe woordjes te leren, om de voertuigen te zoeken, te herkennen en ze aan te wijzen. En dankzij het memoryspel is dit mooie speelboek ook nog geschikt als geheugentrainer.

Mijn eerste memoboek – voertuigen | ISBN 9789403208824 | vanaf 2 jaar | BE €15,99, NL €16,45 | Uitgeverij: Klavertje Vier

Advertenties