Recensie: F.C. De Kampioenen 102 – Bibi Carmen – Hec Leemans

Carmen Waterslaeghers heeft een tablet gekocht. Omdat ze een leek is op gebied van computers gaat ze te rade bij Paulientje. Een week later vertelt Carmen zo fier als een gieter aan de Kampioenen dat ze een mail gekregen heeft van een notaris uit Oekandana. In de mail staat dat ze een grote villa en een pak geld geërfd heeft van een grootoom.

bibi1Bieke, Pol en de anderen waarschuwen Carmen dat zo’n soort mails bedrog zijn. Carmen is woedend op haar vrienden, ze gelooft hen niet en vertrekt met Xavier naar Afrika. Ze gaat in Oekandana genieten van het leven in de zon, in haar riante villa.

In Afrika aangekomen staat notaris Kukuwa en zijn bevallige assistente Angela hen op te wachten. Ze worden naar hun villa gebracht en Carmen is in de zevende hemel. Een week later belt ze naarBalthasar Boma, er is een klein probleem dat hij moet oplossen…

bib2‘Bibi Carmen’ is het 102de album uit de reeks van F.C. De Kampioenen. Deze keer staat Carmen Waterslaegers centraal. ‘Bibi Carmen’ bevat een leuk verhaal met veel humor van striptekenaar en -auteur Hec Leemans. Ik kijk al uit naar album nummer 103: ‘De Kampioentjes en de kroonprins’!

ISBN: 9789002265792 – Paperback – 32 blz. – Prijs: € 6,50 – Uitgeverij: Standaard Uitgeverij

Advertenties