DVD in de kijker: Masha en de Beer 6 – Oleg Kuzovkov

on

Van de bekroonde Russische animatieserie ‘Masha en de Beer’ is bij Dutch FilmWorks het zesde deel op dvd verschenen. Deze kinderserie wordt ondertussen in 50 landen uitgezonden en telt al meer dan 5,2 miljoen Facebookfans. Elke aflevering duurt ongeveer zeven minuten en in Nederland werd de serie uitgezonden door NPO Zappelin en in België door de VRT. Dit zesde deel bevat de afleveringen 66 tot en met 78.

mas2

Masha is een ondeugend maar goedmoedig peutermeisje dat geen seconde stil zit. Haar beste vriend is Mishka, een ontsnapte beer uit het circus, die in het bos woont. Hij woont rustig in een omgevallen boom, maar voelt zich ook vaak eenzaam. En dan is er Masha, zijn speelkameraadje. Samen beleven ze de gekste avonturen in het bos. In dit zesde deel van de populaire animatieserie zijn ook haar andere vriendjes Panda, Pinguïn, Rosie het varken en Tijger zijn weer van de partij. 

mas5

De 13 afleveringen op de dvd zijn zowel een Nederlandse als een Vlaamse versie beschikbaar. Anderhalf uur plezier gegarandeerd met deze veelbekroonde animatieserie voor de hele familie!

mas4

Technische gegevens dvd:

EAN: 8719372008287

Regisseur: Oleg Kuzovkov

Duur: 91 minuten

Taal: Nederlands, Vlaams

Ondertiteling: Geen ondertiteling

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Foto’s: DFW

Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden 

‘Masha en de Beer 6’ is uitgebracht door Dutch FilmWorks en is verkrijgbaar op DVD

mas3