DVD in de kijker: Home Ground 2 – Stian Kristiansen en Yngvild Sve Flikke

on

Bij Lumière is het tweede seizoen van ‘Home Ground’ op DVD verschenen en digitaal te bekijken via lumiereseries.com.

home5

Voetbalclub Varg uit Lerkendal en en hun coach Helena zitten bij de start van het nieuwe voetbalseizoen in de problemen. Ze overleefden wel het eerste voetbalseizoen, maar verloren hun hoofdsponsor. Dit brengt de club aan de rand van het faillissement en dreigt het team te verscheuren. Een oplossing is nabij: een nieuwe clubeigenaar, Petra. Maar deze laatste speelt Helena en Espen tegen elkaar uit: ambitie versus teamspirit. 

home4

Espen heeft nog meer problemen, hij worstelt ook met zijn seksualiteit. Maar er zijn nog problemen bij Varg: Adrian is geselecteerd voor de nationale ploeg, maar Helena vindt dat hij er nog niet klaar voor is. En omdat Michael geen toekomst meer heeft in het voetbal, probeert hij zijn gezin terug te winnen door zijn vrouw voor het gerecht te slepen…

home3

Ook dit tweede seizoen van de Noorse serie ‘Home Ground’ is de moeite waard. Het verhaal gaat verder over het wel een wee van voetbalclub Varg. Terwijl het eerste seizoen van Home Ground draaide om een vrouw die een plaats moest veroveren in een mannenwereld, gaat het tweede seizoen over de opstand van de mannen tegen de nieuwe realiteit van een vrouwelijke leiding. Ane Dahl Torp speelt de rol van de vrouwelijke voetbalcoach Helena,die in deze echte mannenwereld haar mannetje weet te staan. 

home2

‘Home Ground – seizoen 2’ is een drama met verschillende thema’s zoals seksisme, alleenstaand moederschap, geld en ambities. De serie is een internationaal succes en het tweede seizoen staat garant voor 400 minuten kijkplezier. En je hoeft helemaal geen voetbalfan te zijn om van deze serie te genieten!

Technische gegevens dvd:

EAN: 5407003481693

Regisseur: Stian Kristiansen en Yngvild Sve Flikke

Acteurs: o.a. Ane Dahl Torp, Axel Bøyum, Emma Bones, John Carew, Morten Svartveit

Duur: 400 minuten

Taal: Noors

Ondertiteling: Nederlands 

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Foto’s: Lumière

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

 ‘Home Ground – seizoen 2’ is uitgebracht door Lumière en is verkrijgbaar op DVD en digitaal  via lumiereseries.com