DVD in de kijker: The Wedding Guest – Michael Winterbottom

on

Jay (Dave Patel) is een mysterieuze man met een verborgen agenda. Hij reist naar Pakistan om naar een bruiloft te gaan. Zijn bedoeling is niet om er te feesten maar om voor zijn opdrachtgever de aanstaande bruid Samira (Radhika Apte) te kidnappen. Samira wordt tegen haar wil uitgehuwelijkt, maar ze is echter verliefd op een andere man. Onderweg huurt hij enkele auto’s, koopt hij twee wapens en een rol duct tape.

sized_WG_00992 (1)

Maar zijn plan loopt niet zoals voorzien is. Wanneer hij noodgedwongen een bewaker neerschiet, moet hij met zijn gijzelaar vluchten. Ze komen aan in India en de twee moeten in stations, steegjes en markten van New Delhi onderduiken.  De aantrekkingskracht groeit, de loyaliteit verschuift en geheimen worden onthuld. Niets is wat het lijkt…

sized_WG_01602

‘The Wedding Guest’ is een spannende thriller van regisseur Michael Winterbottom met Dev Patel, die we nog kennen van ‘Slumdog Millionaire’, in de hoofdrol. ‘The Wedding Guest’ is geen keiharde actiefilm, maar wel een boeiende film. Deze uitstekende thriller is vanaf heden te koop op DVD.

sized_WG_01151 (1)

Technische gegevens dvd:

EAN: 8712609639322

Regisseur: Michael Winterbottom

Acteurs: o.a. Dev Patel, Radhika Apte en Jim Sarbh

Duur: 93 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: o.a. Nederlands, Frans, Engels

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Foto’s: Sony Pictures Home Entertainment 

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar 

‘The Wedding Guest’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op DVD