‘Lectrr Feest’: het jaaroverzicht volgens cartoonist Lectrr

on

Cartoonist Lectrr (pseudoniem van Steven Degryse) is huiscartoonist bij De Standaard. Elk jaar bundelt hij zijn beste cartoons in een boek. Dit jaar is er met ‘Lectrr Feest’ het achtste boek verschenen waarin de cartoonist zijn kritische blik werpt op het voorbije jaar.

sized_unnamed (38)

‘Letrr Feest’ bevat ruim 200 cartoons en geeft een terugblik op het voorbije jaar. En er is opnieuw veel gebeurd, denk maar aan het spijbelen voor het klimaat, de zoveelste aflevering van de Brexit, de nationale verkiezingen in mei, het ‘lachend kakske’ op het strand van Oostende, Donald Trump, de brand in Notre-Dame in Parijs en het matchfixingschandaal in het voetbal. Maar ook het overlijden van Van Rossem, Kardinaal Danneels en Karl Lagerfeld. Geen onderwerp is te zwaar of te heet voor Letrr, steeds geeft hij zijn ongezouten mening via zijn cartoons.

sized_unnamed (39)

‘Letrr Feest’ staat garant voor een humoristische kijk op het afgelopen jaar. De cartoonist levert op deze manier steeds weer een origineel jaaroverzicht. Het boek geeft een cartooneske kijk op de wereld anno 2019, gezien door de ogen van de West-Vlaamse cartoonist.

ISBN: 9789059089877 – Softcover – 224 blz. – Prijs: € 19,99 – Uitgeverij: Davidsfonds