Recensie: Fastfood – Sandra Bekkari

on

Bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts is er met ‘Fastfood’ het nieuwste boek van Sandra Bekkari verschenen. ‘Fastfood’ bevat 80 recepten waarmee je in gemiddeld dertig minuten een heerlijk en gezond gerecht mee kunt klaarmaken.

sandra1Want de dag van vandaag hebben we allemaal geen tijd om na een lange werkdag urenlang in de keuken te staan. Dankzij dit nieuw boek van Sandra Bekkari heb je geen excuus meer om ‘in geen tijd’ toch een lekkere én gezonde maaltijd op tafel te toveren.  

De recepten zijn onderverdeeld in zes grote hoofdstukken: Ontbijt, Tussendoor, Meeneemlunch, Soep en hapjes, Hoofdgerechten en Dessert.

Recepten voor het bereiden van o.a. Appelflappen met walnoten, Granenkoekjes met chocolade, Couscous met granaatappel, broccolini en geitenkaas, Herfstsoepje met kastanjes, Speculaaskoekjes en Zuiderse kabeljauw uit de oven met erwtenpuree, Thom Kha Kai met Kip, Bosvruchtenmousse met Avocado, Zalmburger met Guacamole en Groentecalzone met Kalfsgehakt.
Bij elk recept vinden we de ingrediënten, de bereidingswijze, de bereidingstijd, voor hoeveel personen en welk materiaal je nodig hebt terug. Sandra geeft telkens een interessante tip mee en elk gerecht is voorzien van een bijpassende foto.

sandra2‘Fastfood’ is meer dan alleen maar een kookboek met 80 recepten. Sandra legt de werking van haar Sana-methode nogmaals uit, ze toont aan dat een goede planning noodzakelijk is, hoe je voedingswaren het best en hoe lang kunt bewaren, welke producten je zeker in je voorraadkast moet hebben en wat Foodprepping is.

Met dit boek is het de bedoeling om meer te genieten en om minder te stressen. Want we hebben allemaal een druk leven en de verleiding om naar kant-en-klare maaltijden of ongezonde kost te grijpen is dan groot. Voedingsdeskundige.en gezondheidsgoeroe Sandra Bekkari toont aan dat het wel kan om, met weinig tijd én weinig afwas, een heerlijke en vooral gezonde maaltijd te bereiden.

En of haar nieuwste boek succesvol is, na amper 7 dagen stond het al op nummer 1 in de boeken top-10. Sandra Bekkari bewijst wederom dat Vlaanderen helemaal klaar is om de switch naar een betere levensstijl te maken.

sandra3Met de boekenreeks ‘Nooit Meer Diëten’, een eigen kookprogramma en haar Sana 7-stappenplan inspireerde ze heel wat mensen om de meest stralende versie van zichzelf te worden. Meer dan 500.000 keer gingen haar boeken reeds over de toonbank, om nog maar te zwijgen over het aantal keer haar gerechten dagelijks worden klaargemaakt.

ISBN: 9789463930895 – 208 blz. – Prijs: € 24,99 – Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts

Meer info op https://borgerhoff-lamberigts.be