Boek in de kijker: Ben je slim genoeg om geheim agent te zijn? – Het officieuze CIA Quizboek

on

Velen dromen ervan om ooit geheim agent te worden, maar dat wordt je niet zomaar. Om een goed geheim agent te zijn, moet je beschikken over een breed palet aan vaardigheden. Je moet zelfverzekerd en slim zijn, in staat zijn om je omgeving te manipuleren, geen verdenking wekken, ten alle tijde waakzaam en alert blijven en in staat zijn om belangrijke informatie te verzamelen.

cia1Met het boek ‘Ben je slim genoeg om geheim agent te zijn? – Het officieuze CIA Quizboek’ worden al je vaardigheden getest, denk maar aan o.a het kraken van een kluis of het ontcijferen van een code. Ook kun je met het boek je probleemoplossende vaardigheden testen, je kennis van geschiedenis, andere culturen en wereldpolitiek testen en veel meer. 

Kortom, met dit boek kun je jezelf testen of je wel slim en clever genoeg bent om geheim agent te worden.

cia2‘Ben je slim genoeg om geheim agent te zijn?’ bevat meer dan 1000 puzzels en vragen die ingedeeld zijn in vijf grote hoofdstukken: Logica en lateraal denken, Internationale zaken, Geheugen en waarneming, Wereldgeschiedenis en conflicten en als laatste hoofdstuk Technieken. Vind je een oplossing niet? Geen nood, achteraan het boek vind je de antwoorden terug.

‘Ben je slim genoeg om geheim agent te zijn?’ is een perfect boek om je grijze hersencellen aan het werk te stellen. Ideaal om je geheugen en je logisch denken te onderhouden.

Het boek is geschreven door de Brit John Gillard. John studeerde economische en sociale wetenschappen en heeft zich verdiept in de mysterieuze geschiedenis van de spionage.

ISBN: 9789002268434 – Zachte kaft met flappen – 224 blz. – Prijs: € 24,99 – Uitgeverij: Davidsfonds

https://www.davidsfonds.be/publisher/edition/detail.phtml?id=4425