Sony Pictures Home Entertainment brengt vier Luxe 4K Ultra HD Boxsets uit

Sony Pictures Home Entertainment heeft exclusief* voor de Benelux markt, 4 luxe 4K Ultra HD boxsets van niet te missen klassiekers uitgebracht. 

De vier luxe 4K Ultra HD boxsets die in limited edition uitgebracht zijn:

  • Hellboy: De cult klassieker van Guillermo del Toro uit 2004 is nu voor het eerst te verkrijgen op 4K Ultra HD in deze limited Collector’s Edition. Met cover ontworpen door bedenker Mike Mignola en inclusief Blu-ray movie disc. (*Hellboy is ook verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk)
  • Stand By Me: De tijdloze klassieker van Rober Reiner uit 1986 – gebaseerd op het bestseller boek “The Body” van Stephen King – is nu voor het eerst te verkrijgen op 4K Ultra HD in deze limited Collector’s Edition. Ook inclusief Blu-ray movie disc.
  • Zombieland: De klassieker van Ruben Fleischer uit 2009 is nu voor het eerst te verkrijgen op 4K Ultra HD in deze limited Collector’s Edition ter ere van de bioscooprelease “Zombieland: Double Tap”. Ook inclusief Blu-ray movie disc.
  • Christine: De cult klassieker van John Carptenter uit 1983 op 4K Ultra HD in deze limited Collector’s Edition.

De beelden zijn in High dynamic range (HDR), wat zorgt voor scherpere, heldere en levendige kleuren.  Alle sets zijn uitgerust met nieuw ontworpen posters, artcards, brochure met productienotities, ..

Kortom: het ideale eindejaarsgeschenk voor elke filmliefhebber!