Sony Pictures Home Entertainment brengt met box ‘War Collection’ vier topfilms uit in 4K Ultra HD

on

war1Sony Pictures Home Entertainment brengt de box ‘War Collection’ in 4K Ultra HD uit. Deze Limited Edition War Collection bevat met ‘Glory’, ‘The Patriot’, ‘Black Hawk Down’ en ‘Fury’ vier all-time oorlogsklassiekers, op 4K Ultra HD en in HDR (High Dynamic Range, wat zorgt voor scherpere, heldere en levendigere kleuren).

  • Glory: Een echte klassieker uit 1989 over de Amerikaanse Burgeroorlog. De film werd geregisseerd door Edward Zwick, met in de hoofdrollen Matthew Broderick en Denzel Washington.
  • The Patriot: Een Amerikaans oorlogsdrama (2000) over de Amerikaanse onafhankelijkheidsoorlog met Mel Gibson, Heath Ledger en Jason Isaacs in de hoofdrollen. Dit oorlogsdrama werd geregisseerd door Roland Emmerich en met muziek van John Williams. De film werd genomineerd voor de Academy Awards voor beste cinematografie, beste geluid en beste filmmuziek .
  • Black Hawk Down: Deze oorlogsfilm werd uitgebracht in 2001 en het verhaal is gebaseerd op het boek van Mark Bowden. Een prachtige film in een regie van Ridley Scott, met Ewan McGregor, Josh Hartnett, Eric Bana en Orlando Bloom in de hoofdrollen. 
  • Fury: Deze Brits-Amerikaanse oorlogsfilm uit 2014 werd geregisseerd, geschreven en geproduceerd door David Ayer. In deze film over een tankeenheid tijdens de Tweede Wereldoorlog worden de hoofdrollen gespeeld door Brad Pitt, Shia LaBeouf en Logan Lerman.

 ‘War Collection’ bevat vier klassiekers, allen uitgebracht in 4K Ultra HD, met tal van extra’s. Een ideaal eindejaarsgeschenk om te krijgen of te geven!

Technische gegevens War Collection in 4K Ultra HD:

EAN: 8712609641264 

Duur: 565 minuten

Taal: Engels 

Ondertiteling: o.a. Nederlands, Frans, Engels 

Beeldformaat: UH Widescreen Presentation (2.40:1)

Audio: Dolby TrueHD 7.1

Foto’s: Sony Pictures Home Entertainment

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

‘War Collection’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op 4K Ultra HD