Blu-ray in de kijker: Spider-Man: Far From Home – Jon Watts

Bij Sony Pictures Home Entertainment is de film ‘Spider-Man: Far From Home’ op Blu-ray, dvd, UHD en Blu-ray 3D verschenen. Deze Amerikaanse superheldenfilm van regisseur Jon Watts is het vervolg op ‘Spider-Man: Homecoming’ uit 2017. Tom Holland speelt opnieuw de rol van Peter Parker/Spider-Man, ook Jacob Batalon en Zendaya keren terug in hun rol van de vorige film. Verder bestaat de indrukwekkende cast uit o.a.Samuel L Jackson, Jake Gyllenhaal en Jon Favreau.

sp3

Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen van ‘Avengers: Endgame’. Peter Parker (Tom Holland) vertrekt op reis naar Europa met zijn klas. Hij heeft besloten om zijn pak thuis te laten. Geen superhelden-gedoe deze keer, maar gewoon rustig aan te doen en MJ (Zendaya) versieren…dat zijn de plannen voor Peter. 

sp4

Maar bij aankomst staat Nick Fury (Samuel L Jackson) hem al op te wachten. Europa wordt namelijk aangevallen door wezens die controle blijken te hebben over de natuurlijke elementen. 

Als blijkt dat ook zijn vrienden in gevaar zijn, beslist Peter om samen met Nick de mysterieuze aanvallen te onderzoeken. Uiteindelijk blijken ze nep en met drones van Tony Stark gemaakt te zijn door Mysterio, met wie Parker eerst moest samenwerken…

sp1

‘Spider-Man: Far From Home’ is opnieuw een sterke superheldenfilm met een uitstekende Tom Holland in de rol van Peter Parker/ Spider-Man. Een film met knappe beelden, prachtige effecten, veel actie en voorzien van de nodige dosis humor. Het is indrukwekkend om te zien hoe alle scènes zeer realistisch zijn weergegeven. ‘Spider-Man: Far From Home’ is zeker een aanrader om in huis te halen want naast de film krijg je er meer dan een uur aan extra’s bij!

spi2

En voor de echte Spider-man freaks: Sony Pictures Entertainment brengt speciaal voor de release van ‘Spider-Man: Far From Home’ een exclusieve 3 disc 4K Ultra HD steelbook in gelimiteerde oplage uit. De steelbook bevat de UHD movie disc, een Blu-ray movie disc en een Blu-ray bonus disc met allerhande exclusief bonusmateriaal. 

sp2

Technische gegevens Blu-ray:

EAN: 8712609634310

Regisseur: Jon Watts

Acteurs: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Zendaya, Jacob Batalon, Jon Favreau, Samuel L. Jackson, Marisa Tomei, Cobie Smulders , e.a

Duur: 129 minuten

Taal: Engels 

Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Beeldformaat: 2.39:1

Audio: DTS-HD Master Audio 7.1

Extra’s: Nieuwe kortfilm ‘Peter’s To Do-lijst, bloopers, verwijderde scènes en exclusief voor Blu-ray: Geheime Easter Eggs, – Heel ver van huis – Pak aan – Fury & Hill – Bedankt Mrs Parker – En nog veel meer!

Foto’s: Sony Pictures Home Entertainment 

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

‘Spider-Man: Far From Home’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op Blu-ray, dvd, UHD en Blu-ray 3D