DVD in de kijker: Playmobil De Film – Lino DiSalvo

on

‘Playmobil The Movie’ (‘Playmobil De Film’) is een Franse computeranimatiefilm, geregisseerd door de Amerikaanse filmregisseur Lino DiSalvo. De film is geïnspireerd door het gelijknamige Duitse speelgoedmerk Playmobil.

play2

Wanneer haar broertje Charlie plots verdwijnt in het magische PLAYMOBIL®-universum, begint Marla halsoverkop een gevaarlijke zoektocht naar hem. Dit avontuur leidt haar naar fantastische, nieuwe werelden en wel héél verrassende vrienden, zoals de gladde vrachtwagenchauffeur Del, de charmante geheime agent Rex Dasher, een schattige robot en een extravagante fee. Tijdens hun wonderlijke reis leren Marla en Charlie dat werkelijk alles mogelijk is, zolang je maar in jezelf gelooft!

‘Playmobil: The Movie’ is de eerste film geïnspireerd op het populaire en bekroonde speelgoedmerk. Het geanimeerde verhaal is zowel uniek als origineel. Regisseur Lino DiSalvo heeft maar liefst 17 jaar bij Walt Disney Animation Studios gewerkt. Onlangs nog was hij hoofd van de animatie voor de internationale hit ‘Frozen.

paly1

‘Playmobil: The Movie’ is in een originele Engelse, Vlaamse en Nederlandstalige versie op Blu-ray en DVD uitgebracht door Belga Home Video.

Met de Engelse stemmen van o.a.Gabriel Bateman, Anya Taylor-Joy, Daniel Radcliffe.

De Vlaamse stemmencast bestaat uit Cathy Petit, Dries Van Cauwenbergh, Wouter Hendrickx, Jan Van Hecke, Jelle Cleymans, Door Van Boeckel, Maja Van Honsté, Pieter Verelst, Ann Van den Broeck, Joyce Beullens, Ron Cornet en Kirsten Cools.

Sander van de Pavert, Ruben Nicolai, Jandino Asporaat, Sarah Nauta, Rutger Vink, Shelley Vol, Dante en Nikkie de Jager spreken de stemmen in voor de Nederlandse versie van de animatiefilm ‘Playmobil de Film’.

Technische gegevens dvd:

EAN: 5412370837509

Regisseur: Lino DiSalvo

Duur: 95 minuten

Taal: Engels, Nederlands, Vlaams 

Ondertiteling: Nederlands 

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Foto’s: Playmobil The Movie

Leeftijdsindicatie: Vanaf 6 jaar

‘Playmobil De Film’ is uitgebracht door Belga Home Video en is verkrijgbaar op Blu-ray® en DVD