Blu-ray in de kijker: Once Upon A Time In… Hollywood – Quentin Tarantino

on

Bij Sony Pictures Home Entertainment is de film ‘Once Upon A Time In… Hollywood’, de negende film van regisseur Quentin Tarantino, op dvd, Blu-ray, 4K Ultra HD, Digitaal en op aanvraag verschenen.

Deze Amerikaanse-Britse komische dramafilm speelt zich af in 1969 in Los Angeles. De film gaat over acteur Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), de beroemde acteur die schitterde in vele cowboyfilms, en zijn bevriende stuntman Cliff Booth (Brad Pitt). Dalton ziet met lede ogen aan hoe de filmindustrie in Hollywood een nieuw tijdperk ingaat, waarin er voor hem geen plaats meer is.

Hij is buurman van actrice Sharon Tate (Margot Robbie) en haar echtgenoot Roman Polański (Rafał Zawierucha) .1969 is ook het jaar waarin de stad opgeschrikt wordt door de moorden van sekteleider Charles Manson (Damon Herriman) en diens volgelingen op onder anderen de zwangere Sharon Tate…

once1In deze negende film van de gerenommeerde schrijver-regisseur Quentin Tarantino maken naast Leonardo DiCaprio en Brad Pitt ook Margot Robbie, Julia Butters, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Luke Perry, Austin Butler, Dakota Fanning, Emile Hirsch, Bruce Dern en Al Pacino deel uit van de indrukwekkende cast. 

Sony Pictures Home Entertainment heeft deze topfilm op DVD en Blu-ray uitgebracht, maar de film is ook verkrijgbaar in een Limited 4K Ultra HD Collector’s Edition. Deze Collector’s Edition bevat een 7-inch vinylplaat met twee van de meest hippe nummers van de soundtrack (compleet met draaitafeladapter), een verzamelbare vintage poster van de Rick Dalton-film Operazione Dyn-o-mite! en een exclusieve nieuwe MAD Magazine-parodie op de Rick Dalton tv-serie “Bounty Law”, Lousy Law. 

sized_4748951_UHDX09082LE_OnceUponTimeHollywood_BNX_UHD_BD2_ST_HookCard_Beauty

De Limited 2-disc 4K Ultra HD in Steelbook Edition wordt in een exclusieve verpakking aangeboden. Deze Steelbook Edition bevat de film in 4K Ultra HD en Blu-ray met verbazingwekkende extra content.

once2‘Once Upon A Time In… Hollywood’ is een echte aanrader, voor mij is deze film de beste Tarantino-film. De film duurt 161 minuten en met de verschillende verhaallijnen, als eerbetoon aan de laatste momenten van Hollywoods Gouden Eeuw, verveelt deze film op geen enkel moment. Velen zullen smullen van het bonusmateriaal en daarom is deze film voor de vele fans het ideale geschenk met de feestdagen in het vooruitzicht!

DVD bonusmateriaal

 • 7 extra scenes

Blu-ray bonusmateriaal

 • 7 extra scenes
 • 5 exclusieve “achter de schermen”-clips, waaronder:
  • Quentin Tarantino’s Love Letter aan Hollywood
  • Bob Richardson – For the Love of Film
  • Shop Talk – De Auto’s van 1969
  • Restoring Hollywood – Het productiedesign van Once Upon a Time in… Hollywood
  • De Mode van 1969

Limited edition

 • Limited Edition 4K Ultra HD Collector’s Edition, die zeker de wishlist van elke Tarantino-fan zal halen. Deze premium verzamelverpakking bevat een 7-inch vinylplaat met twee van de meest hippe nummers van de soundtrack (compleet met draaitafeladapter), een verzamelbare vintage poster van de Rick Dalton-film Operazione Dyn-o-mite! en een exclusieve nieuwe MAD Magazine-parodie op de Rick Dalton tv-serie “Bounty Law”, Lousy Law. De Collector’s Edition is exclusief beschikbaar voor pre-order via bol.com en mediamarkt.be.
 • Limited Edition Steelbook, een exclusieve verpakking die bij de detailhandel wordt aangeboden. Deze bevat de film in 4K Ultra HD en Blu-ray met verbazingwekkende extra content.

Technische gegevens Blu-ray:

EAN: 8712609634280

Regie en script: Quentin Tarantino

Producers: David Heyman, Shannon McIntosh, Quentin Tarantino

Executive producers: Georgia Kacandes, Yu Dong, Jeffrey Chan

Cast: Leonardo DiCaprio (The Revenant), Brad Pitt (Ad Astra), Margot Robbie (I, Tonya), Emile Hirsch (Into the Wild), Margaret Qualley (“Fosse/Verdon”), Timothy Olyphant (“Justified”), Austin Butler (“The Shannara Chronicles”), Dakota Fanning (“The Alienist”), Bruce Dern (The Hateful Eight) and Al Pacino (The Irishman)

Duur: 161 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands,  Engels, Frans 

Beeldformaat: 2.39:1

Audio: 5.1 DTS- HD MA

Video’s: Sony Pictures Home Entertainment

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

‘Once Upon A Time In… Hollywood’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op 4K Ultra HDTM, Blu-rayTM, DVD, Digitaal en op aanvraag.