Boek in de kijker: Het grote boek over de aarde – Anne-Sophie Baumann & Pierrick Graviou

on

Bij uitgeverij Davidsfonds is ‘Het grote boek over de aarde’ van Anne-Sophie Baumann en Pierrick Graviou verschenen. Een zeer interessant, groot boek (20,5 x 24,5 cm) over onze planeet, met prachtige illustraties van Didier Balicevic.

In dit boek voor kinderen vanaf 6 jaar komen we alles te weten over de aarde. Het ontstaan van onze blauwe planeet, de bewegingen van de aarde, vulkanen, de verschillende klimaattypes, de natuurlijke rijkdommen en andere interessante weetjes vind je terug in dit leerrijk en kleurrijk boek.

Hoe ontstaan aardbevingen? Wat is lava? Wat zijn fossielen? Hoe hoog reiken de wolken? Wie waren onze voorouders? Waarom is het klimaat niet overal hetzelfde?

Spelenderwijs leren de kinderen, mede dankzij de meer dan 45 flapjes, pop-ups en bewegende elementen, alles over de werking van onze eindeloos fascinerende en wonderbaarlijke planeet.

Het grote boek over de aarde’ is een uitstekend boek om de werking van onze planeet beter te begrijpen. Met eenvoudige tekeningen leren de kinderen de aarde beter kennen en waarderen. Het is een zeer interessant en educatief boek, dat we ten zeerste kunnen aanbevelen!

ISBN: 9789002269431 – Prijs: € 19,99 – Harde kaft – 18 p – Vanaf 6 jaar – Uitgeverij: Davidsfonds

https://www.davidsfonds.be/publisher/edition/detail.phtml?id=4445

Foto’s: Davidsfonds